Advies voor Windows 8 lancering strategie: Doel SMB eerste

Windows 8 is nog niet vrijgegeven, maar het is al iets dat je ofwel liefde of haat. De vernieuwde Metro-interface beroept ofwel gedachten van vreugde of afschuw, afhankelijk van hoe elke persoon ziet de strakke, moderne design. Overtuigende mensen om te upgraden naar Windows 8 zal een monumentale taak voor Microsoft, nog harder dan de meeste nieuwe versies. Het is misschien een goede strategie om de kleine / middelgrote bedrijven (SMB) eerste Windows 8 het rollen te krijgen doelwit.

Microsoft neemt het scattergun aanpak met Windows 8, het ondersteunen van desktops, notebooks, tablets, hybriden en mogelijk nieuwe formats. De Windows RT-versie voor ARM-gebaseerde apparaten zal gericht zijn op consumenten, die in eerste instantie een moeilijk te verkopen zal zijn.

: Q & A: Wat BYOD betekent voor IT | Kan de onderneming te populariseren notebook, tablet aanraking hybriden? | Grote Debat: Kan de onderneming populariseren tablet-laptop hybriden?

Vroege verkoop van de meeste nieuwe versies van Windows komen door de verkoop van nieuwe computers. Dat zal vrijwel zeker het geval met Windows 8, en de bron van de meeste vroege verkoop aan consumenten. Er zijn geen aanwijzingen dat Windows RT tablets en dergelijke in eerste instantie zal worden grote verhuizers in de consument de ruimte, dus Microsoft moet gaan na de MKB-markt.

Een goed ontworpen campagne op Windows 8 lancering gemikt op kleine en middelgrote bedrijven zal eindigen duwen alle van de computer formats Microsoft wil raken. Redmond moet nauw samenwerken met OEM’s om de totale computing-oplossingen voor die bedrijven, de integratie van desktops, notebooks en tablets bieden.

Kleine bedrijven in het bijzonder zal zijn een goede pasvorm voor Windows RT tablets, moet de BYOD-beweging die op weg te helpen. De MKB-markt kan ondersteunen desktop, notebooks, tablets, en alle formaten van Windows 8-apparaten. eerste Targeting kan Windows 8 krijgen in de handen van de gebruikers, iets dat van cruciaal belang voor de opbouw van belang voor de consumentenmarkt zal zijn.

Het is misschien makkelijker om Windows RT tablets krijgen in de kleine bedrijven dan in de huizen van de consument. Het zal gemakkelijker zijn om een ​​gebruik geval voor de werkplek voor hen te maken. Tablet gebruikers zal uiteindelijk pendelt ze tussen werk en privé, zodat de voordelen voor zowel zullen worden blootgesteld. Marketeers moeten kunnen profiteren van deze om het woord eruit te komen om uiteindelijk de consument thuis.

De sleutel tot lagere prijs Ultrabooks? Een woord: Plastics, HP’s nieuwe laptop lineup: Zal ​​consumerization trap; Samsung verhoogt design bar met Series 9 laptop, HP updates Pavilion laptops, met inbegrip van nieuwe M6 fauxtrabook; HP kondigt Envy ultrabooks, ‘sleekbooks,’ business gerichte EliteBook Folio;? Mobile all-in-one opvalt tussen trio van nieuwe HP-printers, de website UK: levert HP EliteBook Folio ultrabook voor het bedrijfsleven; Intel speelt up user experience dan hardware op Ultrabooks

Grote ondernemingen meestal een lange tijd om te upgraden naar nieuwe versies van Windows en de totaal nieuwe ontwerp van Windows 8 zal waarschijnlijk maken dat cyclus zelfs langer dan normaal. Kleinere operaties zal het makkelijker om door te dringen, en hopelijk de grote jongens zullen volgen. Dat is mijn advies aan de mensen in Redmond.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen