AT & T maakt een andere poging om India in te voeren

Voor meer dan een decennium, heeft AT & T geprobeerd om alleen de Indiase markt te betreden met een aantal hobbels langs de weg te zien. Terug in de jaren 1990, AT & T geïnvesteerd in Grasim Industries (onderdeel van de Birla Group) Birla Communications bij Birla AT & T Communications vormen. De dynamiek van de aprtnership later veranderde toen de Birlas & Tatas besloten om de handen ineen. AT & T, daarna verlieten de Birla-Tata-AT & T joint venture in 2005. (Niet lang nadat ik dat, Tatas verlaten ook om hun eigen service te starten.)

Mukesh Ambani kocht een bedrijf dat een pan-India BWA licentie kreeg, Mukesh Ambani geïnvesteerd in een telecom toren Fabrikant; De overheid liet BWA licentie eigenaren om voice diensten aan te bieden

Na hun mislukte huwelijk, geruchten de ronde over de investering van AT & T’s in staatsbedrijf BSNL. Dat is natuurlijk nooit gebeurd is. AT & T heeft echter kopen belang in Tech Mahindra – een IT oursourcing bedrijf dat sommige telecom aanbod in haar portefeuille heeft. Een verrassend, AT & T verkocht zijn belang een maand later.

: Samen met de diensten van de consument, zoals LTE, zal Reliance laten veiligheidsdiensten in het land gebruik maken van hun infrastructuur voor de binnenlandse veiligheid.

AT & T vormt een alliantie met Birla Group, tatas, Birlas en AT & T vormen een joint venture; Tata exits, gevolgd door AT & T’s exit; AT & T verwerft en verkoopt belang in Tech Mahindra, AT & T om te investeren in Mukesh Ambani’s Reliance Jio Infocomm

In de hoop dat de derde keer is scheepsrecht, AT & T en Mukesh Ambani wordt verwacht dat zij een alliantie te vormen. Volgens rapporten, zal AT & T investeert in de oudere Ambani’s Reliance Infotel, nu bekend als Reliance Jio Infocomm (RJIL). AT & T zal naar verwachting een bijdrage leveren in de buurt van $ 3,5 miljard voor een belang van 25% in het bedrijf. De komende 3 jaar, Mukesh Ambani plannen om te investeren bijna $ 6 miljard de dienst vast naast de $ 4 miljard tot dusver klaarmaken infrastructuur. RJIL zal inzetten ongeveer 100.000 torens elk kost 100.000 INR worden gemaakt door een bedrijf dat Mukesh Ambani heeft geïnvesteerd in.

RJIL is het enige bedrijf dat een pan-India 4G-licentie (BWA) hebben. En de oudere Ambani is van plan om leverage maken dit tegen concurrenten. Het blijkt dat de overheid toegestane BWA licentie eigenaren om VoIP-diensten aan te bieden voor een meerprijs van $ 305 miljoen.

Om een ​​lang verhaal kort te maken

AT & T’s tijdlijn in India

E-Commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups;? IT-prioriteiten; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren getransformeerd Cognizant herziene omzetverwachting stuurt rillingen door de Indiase IT, Telco’s, Singtel fork en $ 1,8 miljard voor hogere stakes in India, Thailand telecommarkten

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

Cognizant herziene omzetverwachting stuurt rillingen door de Indiase IT

SingTel vork uit $ 1,8 miljard voor hogere stakes in India, Thailand telecommarkten