mobiele roadmap AMD’s uitgelekt

Slides beweert te zijn van een uitgelekte roadmap AMD zijn het maken van de rondes, en, assumuing dat ze echt zijn, ze geven ons een interessant inzicht in wat er gaat komen van AMD de komende kwartalen in de mobiele sector.

Check out de gelekte slides hier.

NB: Deze documenten lijken echt naar me toe en overeenstemmen met wat ik heb gehoord van supply chain contacten.

Ik denk dat de meest interessante informatie is dat AMD’s Trinity APU (Accelerated Processing Unit), het vervolg op de Llano lijn, zal de volledige productie komen januari van volgend jaar te raken.

Er is ook lekker informatie met betrekking tot mobiele chipsets, waaruit blijkt dat USB 3.0 vrijwel standaard over de hele linie zal zijn, behalve op ultra-low-power systems

Als je in de markt voor een Llano-aangedreven notebook … nou ja, je zou willen kopen af ​​te houden voor een paar maanden, indien mogelijk.

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen