belangrijk wapen Amazon’s in de cloud muziek oorlogen: Lady Gaga, prijs

Wat doe je als je Amazon bent en je moet Apple’s iTunes moloch en de aanstaande lancering van zijn cloud muziekdienst deuk? Concurreren op prijs — vroeg en vaak.

Dat is wat Amazon doet in schoppen vandaag. Zijn 99 cent eendaagse aanbod voor het nieuwe album van Lady Gaga is precies wat het moet doen als het gaat om een ​​aantal van Apple’s marktaandeel te grijpen. En raad eens? Je vork meer dan 99 cent. Je krijgt Lady Gaga’s album, waar ik was niet van plan te kopen totdat het was 99 cent. En u krijgt 20GB Amazon cloud storage.

Ondertussen kan je blijven hangen, ondanks een paar server glitches. U kunt zelfs de stok met Amazon Cloud Player en kopen meer opslag in de toekomst.

Amazon heeft de schaal om lokartikelen doen. Deze beweging, net als de gratis video streaming voor Amazon Prime-abonnees, krijgt de mensen in de deur. Het eindspel voor Amazon is om je meer van een dagelijkse gebruiker geworden. Vandaag de dag, Amazon’s klantenbestand is zeer transactionele.

Peter Fader, marketing bij professor aan de Wharton, legt uitdaging Amazon’s in een Knowledge @ Wharton artikel

Amazon is geen onderdeel van je dagelijks leven. Consumenten raken Google, Microsoft en Apple de hele tijd. Ze zijn alleen bereiken van Amazon bij het kopen van iets. Amazon wil een deel van het leven van mensen meerdere keren per dag.

Met Amazon’s Kindle, waarschijnlijk tabletten, streaming video en cloud muziek het bedrijf grijpt dagelijkse gebruikers. Als Lady Gaga en een 99 cent album is wat er nodig is om klanten te verwerven Amazon zal dit verlies leidt inzet de hele dag duren.

Google Music Beta walkthrough (foto’s), Google naar Hollywood: We zullen muziek maken met of zonder jou, Google muziekdienst te introduceren zonder major label support; Nuance + Lala + MobileMe ingesteld podium voor Apple cloud mishandeling; Hoe Amazon de muziek is te slim af industrie (en Apple); Amazon debuteert Cloud Drive, de muziek industrie jankt: het scherm dat zal eindigen in de rechtbank; Amazon Cloud Drive (foto’s); Hands on tour van de Amazon Cloud Drive en Amazon Cloud Player

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, doelstellingen om technologie te vervangen achter Zip