Dell lanceert zijn eerste tablet-pc; hoopt aanraking verhoogt belang, is de prijs een probleem?

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Dell richt zich licht. De Latitude XT (Spec PDF) zal 3,5 pond en iets meer dan 4 pond weegt met een extra batterij,. Raak verslaat de pen. “Peninvoer is gewoon niet intu├»tief,” zegt Franco. Als gevolg hiervan zal Dell tablet-pc worden ingesteld voor touch input uit de doos. Dell zal multimode tussen pen en contact ingangen die automatisch schakelt tussen de twee, afhankelijk van uw gebruik voorzien. Dell werkte samen met onafhankelijke softwareleveranciers om coax Windows om meer in harmonie met touch screen ingangen. “De traditionele software belastingen zijn niet in staat om dat touch functionaliteit bloot te leggen,” zei Franco;. Dell richt zich op de hele dag gebruik. Dell zal een slanke batterij die hecht aan de achterkant van de Latitude XT dan 9 uur van de macht zal toevoegen. Dell wilde ook real-world gebruik markeren zodat het gebruikt een scherm meer in harmonie met gebruik buitenshuis.

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s