Facebook beweert meer dan 1m beta Android-gebruikers, lanceert alpha app

Als u het vinden van de; beta Facebook-app voor Android, te stabiel, of te langzaam in de actualisering frequentie, dan is het sociale netwerk is op zoek naar u uit om de nieuwe alpha app programma aan te sluiten.

In het weekend, Facebook aangekondigd dat het op zoek is naar gebruikers Alpha Test builds van haar Facebook-app voor Android – en naast de standaard crashen en veranderende functies gezien in alpha bouwt, de echte vangst is dat het gebruik van de alfa zal prevaleren boven Facebook beta of algemene gecontroleerd afgegeven versies van de app.

Alpha is niet voor de zwakkeren van hart – features zullen komen en gaan, crashes zal worden ingevoerd en vast, en ontwerpen kunnen gaan door vele iteraties, “schreef Christian Legnitto, hoofd van Facebook’s release engineering mobiel, in een blogpost.” Omdat we zijn voortdurend testen en experimenteren met alpha, de Facebook voor Android app die gebruikers alpha test zal kijken en gedragen zich anders dan wat uiteindelijk wordt geleverd in een algemene introductie.

De Alpha-programma sluit aan bij Facebook beta-programma dat in juni gelanceerd.

Het bedrijf zei dat het “meer dan 1 miljoen dagelijkse actieve gebruikers uit meer dan 150 landen” in de beta-programma, wat resulteerde in meer dan 1.000 stuks van feedback per dag.

“Onze beta testers gebruiken momenteel telefoons uit meer dan 50 fabrikanten, lopen meerdere versies van Android, en onze app te gebruiken in verschillende netwerk omstandigheden,” zei Legnitto.

Vorige week, Facebook verwijderde de mogelijkheid voor gebruikers om, sluiten zich af van de zoekresultaten, terug naar andere gebruikers die hun naam te zoeken.

Het bedrijf, waarvan de Chief Privacy Officer, Michael Richter, zei dat de optie alleen werd gebruikt door een klein percentage van de gebruikers van het netwerk.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test