Amazon Kindle Fire HD 8,9 inch schepen, om steekspel met iPads

Amazon’s Kindle Fire HD 8,9 inch tablet schepen op donderdag en de 4G-versie landt volgende week. Wat valt nog te bezien hoe de Kindle Fire HD belandt steekspel met Apple’s iPad mini voor portemonnee aandeel.

De Kindle Fire HD 8,9 inch versie gaat voor $ 299 en zal worden verkocht op Amazon, Best Buy, Staples en andere retailers. De 4G-versie, die een $ 49,99 LTE ​​plan, schepen volgende week omvat.

Nu is het een moeilijk gesprek om te zeggen dat de grote Kindle Fire HD concurreert met de Apple iPad mini, die begint bij $ 329. Echter, er is slechts in zoverre technologie dollars om rond te gaan. Consumenten, prosumers en zelfs een paar corporate technology kopers zullen de volgende opties worden geconfronteerd bij het maken van hun tablet gesprekken

Simpel gezegd, deze tablet beslissingen zijn moeilijk. Amazon zal haar aandeel in de verkoop te winnen en zo zal de andere spelers.

Deze tablet scrum is waarschijnlijk de belangrijkste gebeurtenis voor de feestdagen zijn. Technology kopers hebben veel keuzes, maar dat bemoeilijkt ook de besluitvorming.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Amazon’s Kindle Fire HD lancering: Wat de analisten zeggen; Amazon’s gadget als een service thema: Hardware irrelevant snel; Koopgids: iPad mini vs Nexus 7, 5 redenen waarom ik hou van de iPad mini meer dan mijn iPad 3, Nexus 10: Google verklaart tablet oorlog op iPad

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet