Android-gebruikers: Microsoft’s app is bedoeld om uw overstap naar Windows Phone te verlichten

Microsoft’s AppComparison voor Android is ontworpen voor Windows 10 switchers helpen;. Microsoft

Als je overstapt van Android naar een Lumia 950, maar zich zorgen maken over het missen van apps, Microsoft heeft een nieuwe Android-tool die in kaart brengt welke apps zijn en niet op de Microsoft Store.

Microsoft blijft zijn aanwezigheid op Google Play, dit keer met een app genaamd AppComparison, die instaat voor Android toestel eigenaren die worden verleid door Windows 10 en zijn nieuwe vlaggenschip apparaten, de Lumia 950 en 950XL te bouwen, maar zijn bezorgd over het gebrek aan apps op de Microsoft Store.

“AppComparison identificeert uw favoriete Android-apps en koppelt die aan apps beschikbaar via de Microsoft Store,” Microsoft zegt op haar beursnotering Google Play.

De software identificeert apps op een Android-apparaat geïnstalleerd en laat zien of deze apps zijn op de Microsoft Store en zo niet, of het heeft een vervanging op de Microsoft Store. Als één Android recensent opmerkt, de app suggereerde een vervanger voor Google Maps was hier kaarten, voorheen eigendom van Nokia.

Is de nieuwste all-rounder van de Nokia stabiel uw volgende zakelijke toestel van keuze?

Microsoft’s app belooft ook te onthullen “een aantal van de meest populaire Windows Phone-toepassingen” beschikbaar.

Redmond’s Android naar Windows switcher app volgt Apple’s eerste Android-app Verplaatsen naar iOS voor Android-gebruikers die de overstap hebben gemaakt naar iOS 9. Echter, gezien de overvloed van apps in de App Store, de belangrijkste focus ligt op waardoor het makkelijker wordt om draadloos te verplaatsen content, zoals foto’s en contacten met een iPhone.

Hier is hoe Microsoft hoopt Android en iOS-telefoon apps te krijgen in zijn Windows 10 Store; Microsoft’s nieuwe Windows 10 app store te openen aan ontwikkelaars 29 juli; Microsoft klaarmaken Windows 10 Store voor bedrijven

De AppComparison app volgt een reeks van nieuwe Android-apps Microsoft heeft op Google Play publiceerde naast haar core-producten zoals Office, OneNote en Outlook.

Sommige van deze zijn onder meer de onlangs gelanceerde Microsoft Hyperlapse app voor Android, een time-lapse app vergelijkbaar met Instagram’s Hyperlapse voor iOS, en de nieuwe experimentele Arrow Android launcher.

Op grotere schaal Microsoft is gericht op de app tekort aan te pakken door het gemakkelijker voor Android-ontwikkelaars naar de haven hun apps naar Windows 10 Mobile.

Eerder dit jaar bleek uit een vorm van emulatie waarmee apps geschreven in Java of C ++ om naar de Microsoft Store als APK-bestanden worden ingediend.

Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere WiFi roeping ervaring, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere WiFi bellen ervaring

gefaald mode Apple’s gok

Microsoft Store