China verandert in taxi-meldplicht apps ondersteunen

De Chinese regering is het nemen van een positieve houding ten opzichte van taxi-meldplicht apps zoals Didi kuaidi en Uber, maar het zal niet een oogje dichtknijpen om de negatieve aspecten van deze nieuw opgedoken producten, Miao Wei, minister van Industrie en Informatie Technologie zei tijdens een persconferentie in Beijing op donderdag.

Onder verwijzing naar Didi kuaidi als een voorbeeld, Miao toegegeven dat taxi-meldplicht apps – producten van het internet-tijdperk – hebben een enorme impact op de traditionele industrieën hadden, niet alleen de transportsector, maar ook de IT-industrie, zoals de apps in de toepassing van internet-technologie, zei Miao.

Miao verder voegde eraan toe dat de overheid in het algemeen, het nemen van een ondersteunende houding op de ontwikkeling van deze taxi-meldplicht apps in China, en het ministerie van Verkeer en Waterstaat is op zoek naar openbare standpunten over het toezicht op deze apps. Hij toch niet nader ingegaan wat “negatieve gevolgen” zijn voortgekomen uit deze apps en hoe de overheid van plan is om ze aan te pakken.

Na een golf van optreden tegen het gebruik van de taxi-Hailing apps in verschillende Chinese steden vorig jaar, heeft de overheid duidelijke steun van particuliere sedans runnen taxidiensten uitgedrukt – illegaal in het land geacht vanwege hun gebrek aan exploitatievergunningen.

Lees verder

Uber lanceert kantoor in Sjanghai, is van plan om $ 1b te investeren in China, China’s taxi monopolie strijd gaat, Didi kuaidi verhogen $ 3b; Twee jaar dwangarbeid: Korea om verder te gaan met Bill naar Uber verbieden; regering beoordeling pleit voor taxi regulering hervorming

In de tweede helft van 2015, de lokale media gemeld verschillende gevallen van zowel bestuurders als de taxi meldplicht app bedrijven worden beboet voor het gebruik van Didi kuaidi en Uber apps.

Afgelopen juli, bestuurders die taxi-meldplicht apps gebruikt in Shanghai werden geconfronteerd met sancties, waaronder 10.000 yuan ($ 1,611) boetes en de schorsing van hun rijbewijs voor drie tot zes maanden. Taxi-meldplicht app bedrijven kregen een boete van 100.000 yuan voor elk geval, alsmede, volgens een eerdere melding.

De volgende maand, China’s nummer één messaging-app WeChat, een essentieel marketing en promotie platform voor Uber, verboden Uber-accounts op de platforms.

Ondertussen Chinese internet bedrijf Didi kuaidi is actief te nemen aan nieuwe investeringen in uitbreiding van zijn rivaal Uber in het land te bestrijden. Een rapport van Wall Street Journal op donderdag gezegd Didi kuaidi zal ongeveer $ 1 miljard in haar laatste fondsenwerving round te verhogen, waardoor de onderneming een waardering op meer dan $ 20 miljard dollar, na de voltooiing van $ 3000000000 fondsenwerving door in september vorig jaar.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard