Doc’s Card Test MFP Color

Doc geeft om de kwaliteit van zijn kleurenafdrukken en cijfers als je gaat naar de kosten en moeite van full colour dan moet er goed uitzien. Dus niets stoort me meer dan wanneer een printer uit balans krijgt en de kleur verslechtert. Het probleem is, dat proces gebeurt meestal geleidelijk en vaak mensen nauwelijks opvallen hoe boven (of onder) verzadigde en vlekkerig de kleuren zijn geworden. Dat is waarom ik altijd een trouwe kleur-kwaliteit te testen kaart in mijn aktetas te dragen (samen met alle geheime plannen en afbreuk te doen aan foto’s, natuurlijk).

Mijn test apparaat is een grijs-schaal photography kaart gecombineerd met een aantal kleurenspectrum grafieken gebruikt voor het kalibreren van printers, monitors en scanners. Als ik denk dat de prints op zoek bent naar een beetje wankel van een bepaalde printer, ik sleep mijn test-kaart en maak snel een kopie. Als je iets om de output te vergelijken te hebben, kunt u deze goed te kunnen beoordelen.

Het drijft de IT-mensen gek toen ik klagen over de kleurenprinters, maar een groot deel van mijn werk heeft te maken met imago en ik wil dat het juist (en consistent) zijn. Meestal duurt slechts een paar minuten om de machine terug te krijgen om goed te presteren.

Ik weet dat de mensen die de MFP’s service merkgebonden testpatronen, maar ik vind het leuk om mijn eigen, dus ik het zelfde op elke machine kan gebruiken. Op die manier kan ik de uitgang vergelijken van het ene apparaat naar het andere.

Soms, als ik een bijzonder grote klus om af te drukken, zal ik gebruik maken van de test kaart eerst om te zien wat de vorm van de machine in, en dan als er een probleem dat ik kan altijd bellen voor service of kies een andere machine. Ik haat kleur verrassingen.

U denkt misschien dat ik ben obsessief over kleurkwaliteit, en ik zou kunnen zijn. Maar ik weet dat de waarde en met name de kosten van afdrukken in kleur, en ik wil gewoon dat het goed. Is dat echt vragen zo veel?

Ricoh verhoogt investeringen in Braziliƫ

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Printers; Ricoh verhoogt de investering in BraziliĆ«, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX