Google Voice landen als native iPhone app

Google Voice is eindelijk hit Apple’s App Store voor de iPhone na 16 maanden wachten, aldus het bedrijf.

Als een korte samenvatting, Google wilde Google Voice in de App Store. Apple afgewezen het. De FCC raakte geïnteresseerd. Toen deed Google een HTML5 web app voor de iPhone. Terwijl dit scrum aan de gang was Google Voice liep als een native app op Android en BlackBerry-apparaten.

Nu Google Voice fans zullen een native app.

De feature set ziet er zeer vertrouwd. Gratis sms, voicemail transcriptie en uw beller-ID in verband met Google Voice. Google in een blogpost zei dat het ook zal beschikken over push-notificaties en directe toegang nummers in de inheemse app.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer