Autodesk launching groep messaging-app voor iOS, Android

Al een dominante kracht in software voor engineering en design, Autodesk draait zijn aandacht waar iedereen echt op zoek is naar deze dagen: mobiel.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Cloud storage providers blijven proberen elkaar te overtreffen door het toevoegen van zoveel collaboratieve functies mogelijk te maken.

De Bay Area gevestigde bedrijf heeft al een vrij omvangrijke mobiele app portfolio, maar deze toevoeging is een van Autodesk de eerste platforms die kranen in een ander populair thema in enterprise technologie van vandaag, die de samenwerking zou zijn.

Autodesk Instant is een groep messaging-app voor de werkplek op iOS en Android, in wezen een ander medium voor het delen van berichten, foto’s, video en locatie.

Collega’s kunnen gesprekken met iedereen te lanceren in hun adresboeken of zelfs met een andere gebruiker die zijn of haar e-mailadres is geverifieerd via de app.

Autodesk reps aangeprezen dat de app is bedoeld voor alle professionals, maar natuurlijk een prioriteit is de software merk bestaande user base.

Samen met veelbelovende management control aan IT-beheerders en toekomstige integratie met andere web-gebaseerde tools, Autodesk beweerde dat Instant ook het bedrijfsleven ten goede zou komen als een “een goedkoper alternatief voor SMS.”

Gebouwd voor iOS en Android, Autodesk Instant nu beschikbaar.

Te midden van een, voortdurende volwaardig duw in de cloud, Autodesk onlangs ook begonnen met het maken van zijn oplossingen die beschikbaar zijn via web browsers.

In november, Autodesk tikte Amazon Web Services voor hulp bij het instellen van haar instellen van haar 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware tools waarmee webbrowsers voor de eerste keer ooit. Dat collectieve omvat Autodesk Inventor, Revit, Maya en 3ds Max. Autodesk Remote software suite zal worden ondersteund op Amazon’s on-demand EC2 GPU gevallen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar