Dell Computer

Het is meer dan een jaar geleden dat Dell haar uitstapje gemaakt in de retailmarkt, en ‘s werelds nummer 2 computer maker is inmiddels geïnkt ongeveer 40 partnerschappen om zijn producten te verkopen via retailers in de regio Azië-Pacific.

Opgericht in 1984 door Michael Dell, de onderneming heeft haar hoofdzetel in Round Rock, Texas, heeft nu 88.200 medewerkers over de hele wereld.

Onlangs heeft Dell officieel Taiwan retail markt als het een pact met IT distributeur Genuine C & C om desktops, notebooks en LCD-producten aan klanten te bieden heeft. Taiwan is Dell’s 12e retail markt in Azië.

De Amerikaanse computer reus die pc’s als niet-pc-technologieën, waaronder opslagsystemen, mobiliteit producten, verbeterde diensten en software en randapparatuur verkoopt, rangschikt 106 in de 2008 Fortune Global 500-lijst.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

In een poging om de kosten te midden van de economische somberheid te redden, werden Dell medewerkers onlangs gevraagd om tijd te nemen af ​​zonder te betalen.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren