3 mobiele tech vooruitgang dat zou geweldig zijn in 2014

Het is tijd om 2013 achter ons laten en kijken uit naar volgend jaar. Bel deze voorspellingen, wensen, of gissingen, maar deze drie mobiele tech vooruitgang zou leuk zijn om te zien in 2014 zijn.

Apple is al beschuldigd van slechts stapsgewijs verbeteren van de iPad voor een paar jaar, hoewel de iPad Air gewichtsverlies was indrukwekkend in 2013. Wat ik graag zou willen zien in 2014 is een belangrijke duw naar voren, met een verrassend grote technologische sprong.

Een dergelijke sprong zo indrukwekkend zou een verbetering in de batterij technologie. Stel je een iPad Air met dubbele zijn al goede levensduur van de batterij. Dit is haalbaar als Apple heeft een solide track record van zetten fatsoenlijke levensduur van de batterij in de iPad, zelfs terwijl het verbeteren van prestaties. Een iPad Air met meer dan 20 uur op een lading terwijl de grootte van de huidige tablet van Apple zou een grote bult zijn.

Windows 8 is een solide besturingssysteem voor tablets, maar Windows RT met een beperking tegen het installeren van legacy apps blijft achter. Dat is jammer, want tablets op basis van ARM-technologie hebben veel te bieden aan de Windows tablet ruimte.

Zou het niet mooi zijn als Microsoft of een derde partij ontwikkelaar een Windows 8-app die manier konden het installeren van een enkele legacy applicatie in een omgeving die kan worden verspreid via de app store geproduceerd? Het zou soort wikkel die erfenis app in een Metro zeepbel. Dat zou toelaten legacy apps op Windows RT te worden geïnstalleerd, het openen van dat tot een breder publiek.

Dit zou ook goed zijn voor Windows 8 zijn, zoals het lopen legacy apps op de metro kant van de dingen zou toestaan. Legacy apps zou zijn, net als Windows 8-apps, en dat de dingen naadloos zou maken.

Ik zou denken dat dit technisch mogelijk is met voldoende heldere geesten achter de rug, misschien kunnen we dit zien in 2014. Het zou een belangrijke stap voorwaarts in de mening van deze schrijver.

BlackBerry is op de touwen voor een tijdje, en zelfs niet de BB10 OS kan het terug in de strijd te krijgen. Het is al gesuggereerd dat het bedrijf de producten beter kunnen doen als Android-toestellen maakten deel uit van de productlijn en deze schrijver hoopt zien we dat in 2014.

Best Tech de website voor Werk en Play, 2013 review: De grote thema’s; deze website topproducten en tech trends voor 2013; De beste smartphones van 2013; 2013: Het jaar vertrouwen stierf; Het grootste malware, beveiligingsrisico’s in 2013

BlackBerry hardware is altijd eerste klas, dus de invoering van de meest populaire mobiele OS op een goede fit zou zijn. Een Playbook tablet met Android KitKat zou eerlijk zijn geweldig, en consumenten kunnen breken ze op. Hetzelfde kan gezegd worden voor telefoons, met een goede BlackBerry-toestel met Android.

Het bedrijf kon goede apps te produceren om te profiteren van Android, terwijl het toevoegen van waarde voor kopers, zodat het een win-win rondom zou zijn.

Dit zijn de dingen die ik graag zou willen zien verschijnen in 2014 maar uw wensen kunnen verschillend zijn. Laat een reactie achter in het onderstaande gedeelte met de vooruitgang die u wilt zien, en waarom. Misschien kunnen we samen de aandacht van mensen te vangen in een positie om ze te laten gebeuren.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

iPad bump

Windows RT verbetering

Android BlackBerry-telefoons en tablets

2013 in tech

Wat denk je?