5 top apparaten en technologieën in mobiele (zomer 2014)

Mobiele technologie beweegt zich in een duizelingwekkend tempo, en het is een geweldige tijd om te werken op dit gebied. Mobiele apparaten zijn krachtiger dan ooit, en zijn gekrompen tot minuscule afmetingen. Het is de moeite waard om belangrijke categorieën voor mobiele apparaten en technologieën hierachter regelt de stand van de mobiele ruimte waarderen.

Na veel nadenken, heb ik afgerekend op vijf apparaten en technologieën die ik voel zijn de beste of die de grootste impact op de mobiele telefoon op dit specifieke punt in de tijd. Gezien hoe snel de mobiele ruimte evolueert, dit zijn vluchtig keuzes op zijn best. Ze zijn zuiver objectieve, op basis van mijn wezen platform agnostisch, en vastberaden na het gebruik van een groot aantal apparaten en technologieën over een langere periode.

Mobile tech is een zeer persoonlijke zaak, en je keuzes kunnen verschillen. Als dat zo is, het aandeel in de comments hieronder wat je denkt is de beste in deze categorieën, en waarom.

MacBook Air (ofwel grootte) – Er zijn laptops van alle soorten en maten, een aantal dat buigen en draaien en anderen met een meer conventionele vorm. Er zijn goede, slechte, en anderen in tussen.

Het hebben gebruikt tientallen laptops van alle grote OEM, na een jaar van eigendom I, nog steeds op zoek naar de MacBook Air om de beste laptop zijn, op het moment van dit schrijven. Mine is de kleinere 11,6-inch model, maar de 13,3-inch Air is net zo goed voor degenen die een iets groter display.

Het ontwerp van de MacBook Air is de standaard laptops worden getoetst, en met goede reden. Het is zo dun en licht als elke laptop. Hierdoor is de lucht is een van de meest draagbare en krachtige laptops op de markt. Dat is de definitie van mobiele wanneer u gooien in een uitstekende levensduur van de batterij.

Je mag geen fan van Apple’s OS X, maar het is een geweldig platform. Dit in combinatie met de MacBook Air’s hardware en redelijke prijzen (vanaf $ 899) maken het de beste laptop die momenteel beschikbaar zijn.

Kindle Fire HDX (ofwel grootte) – Dit zal waarschijnlijk niet een populaire keuze zijn, maar de nieuwste tablets van Amazon zijn zo goed als alles wat die er zijn. Het goede hardware en een uitstekende displays maken ofwel de 7- of 8,9-inch Kindle Fire HDX de beste tabletten in de ogen van deze schrijver.

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

Het loopt niet pure Android, maar dan enkele tabletten op de markt te doen. Amazon’s Fire OS is geoptimaliseerd om een ​​goede gebruikerservaring op de Fire hardware geven, en het doet zeker.

De iPads zijn geweldig tabletten, ik heb een aantal eigendom, maar de Kindle Fire HDX is degene die ik meestal bereiken voor typische tablet functies uit te voeren, zoals surfen op het web, het raken van de sociale netwerken, en het consumeren van de inhoud in het algemeen.

Ik luister naar veel muziek op tablets, en de audio geïntegreerd in de Kindle Fire HDX (beide maten) laat andere tablets ver achter. Het luisteren naar muziek, het is verbazingwekkend hoe goed het geluid is van zulke kleine speakers geïntegreerd in deze kleine tablets.

Als het gaat om het gebruik van een toetsenbord met een tablet dan is de knipoog gaat naar de iPad. Het werkt met draadloze toetsenborden vloeiend, en er is een goede selectie van derden toetsenborden om uit te kiezen. Maar als het gaat om pure tablet gebruik, de Kindle Fire HDX kan niet kloppen.

Telco’s, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

Er zijn goede Android-tablets die er zijn, ik heb gebruikt tientallen van hen en bezat een aantal, maar de Kindle Fire HDX vervangen degene die ik het meest recent in handen. Ik heb geen spijt van die beslissing, hoewel de Android-tablet was een top-rated tablet van Samsung.

Er zijn veel goede tablets op de markt, maar niet zo goed als de Kindle Fire HDX voor de prijs.

Nokia Lumia 1520 – telefoons staking een persoonlijk akkoord met elk individu. Ze worden gebruikt dichtbij en altijd bij de hand. Elke telefoon een beroep op mensen op verschillende manieren, en als je 10 telefoons bleek 10 verschillende mensen zou je waarschijnlijk krijgen totaal verschillende meningen van hen allemaal.

Na het spelen met de Lumia 1520 een paar keer, ik ben onder de indruk van deze grote telefoon. Het display is prachtig, en de behuizing voelt goed tijdens het gebruik.

Nokia heeft een reputatie voor het aanbrengen van een goede camera’s op de telefoon en de 1520 heeft een van de beste. De 20MP camera met Nokia PureView technologie rivalen gewijd camera’s. Dit maakt de Lumia 1520 een zeer belangrijke telefoon in de zak te hebben.

Windows Phone niet veel van de markt, maar het evolueert naar een leuke smartphone OS. Het is goed geïntegreerd in de bediening van de Nokia hardware, waardoor een mooie inrichting.

Er zijn veel goede smartphones beschikbaar op alle van de grote mobiele platforms. De tijd die ik heb doorgebracht met de Nokia Lumia 1520 overtuigt mij is het op dit moment de ene te verslaan.

mHealth – Mobiele technologie heeft geen groter potentieel om het leven te verbeteren dan op het gebied van mobiele gezondheidszorg, algemeen genoemd mHealth. Er zijn vele facetten van mHealth en een van de belangrijkste is het segment van remote monitoring patiënt (RPM).

RPM is het gebruik van mobiele technologie, waarvan smartphones een grote rol spelen, regelmatig toezicht op patiënten met chronische aandoeningen. Er zijn veel bedrijven actief op het onderzoeken van unieke toepassingen voor RPM die het potentieel heeft om een ​​revolutie in de gezondheidszorg in de nabije toekomst.

In deze vroege dagen van de RPM, zorgaanbieders zijn al in staat om regelmatig te controleren en de behandeling van patiënten met mobiliteitsproblemen. Ze kunnen op afstand de behandeling van patiënten, waardoor het vaak moeilijk reizen naar de kliniek. Ze kunnen medicijnen en behandelingen te veranderen on the fly, op basis van veranderende omstandigheden van de patiënt die is comfortabel om thuis te zitten.

RPM heeft nog meer gevolgen voor degenen die anders geen toegang hebben tot zorgverleners. Patiënten in afgelegen dorpen kan worden behandeld door aanbieders honderden mijlen afstand. Voor veel van deze patiënten is dit de eerste toegang tot de gezondheidszorg die ze ooit hebben gehad.

laptop

Tablet

smartphone

Belangrijkste mobiele technologie

Mobile-platform

In Afrika zijn er een aantal gebieden waar de vervalste geneesmiddelen vormen een groot probleem, in gevaar te brengen van de reeds vlekkerige gezondheidszorg beschikbaar voor degenen die in afgelegen gebieden. Er is de technologie al gebruikt die het mogelijk maakt die het kopen van voorgeschreven medicijnen in dergelijke gebieden om uit te vinden of ze nagemaakt of niet, juist op het moment van verkoop. Dit is een enorme stap voorwaarts voor mensen in grote behoefte aan de juiste behandeling te zorgen dat ze krijgen de drugs, en dus de zorg die ze zo hard nodig hebben.

iOS – Alle mobiele platforms zijn redelijk goed, en de meeste mensen hebben hun favoriet. Er zijn goede dingen en niet zo goede dingen over elk van de grote besturingssystemen in mobiel. Bijzonder favoriet is voorzien van opzij, iOS is het belangrijkste platform in de mobiele in het licht van deze schrijver om verschillende redenen.

mobiele OS van Apple is het voeden van honderden miljoenen iPhones en iPads, waardoor het een van de belangrijkste platforms. Klanttevredenheid met deze apparaten is constant hoog, dus zelfs al zijn sommige van mening dat iOS krijgt lang in de tand, betalende klanten zijn tevreden.

Het hebben van een dergelijk grote installed user base is belangrijk, maar meer nog is het ecosysteem dat iOS brandstoffen. Er zijn tal van apps voor iOS, en een grote stapel geld wordt gemaakt door ontwikkelaars.

Hetzelfde geldt voor de accessoire markt. Het aantal van de iPhone en iPad hoesjes te koop is onthutsend, en ongetwijfeld miljoenen worden gemaakt door de vele bedrijven te verkopen.

De hoeveelheid geld die door iOS maakt het tot de top mobiele platform op het moment van deze publicatie.

Chrome OS – Dit zal ongetwijfeld controversieel zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat de lichtgewicht besturingssysteem van Google zullen eindigen met het instellen van de mobiele ruimte op zijn oor. De Chromebook is net begonnen af ​​te nemen in de markt, en de manier waarop dingen gaan kan binnenkort aanbieden serieuze concurrentie voor zowel OS X en Windows.

Future verstoorder in mobiele

Deze verstoring zal komen van de volgende generatie van computergebruikers. Chromebooks zijn het raken van de onderwijssector hard, en dit zal het resultaat van een hele generatie die niet alleen geen behoefte aan OS X of Windows voelt, zullen ze niet iets over hen weten.

Deze kinderen zullen opgroeien vertrouwd met Chromebooks en de OS die hen loopt. Ze zullen blijven om ze te gebruiken als ze volwassen zijn, omdat we allemaal de voorkeur aan het gebruik van de technologie waarmee we het meest vertrouwd zijn. Dit zal verstoren computers zoals we die vandaag kennen, en dat omvat de mobiele technologie, een belangrijk segment van de informatica.

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen