Adobe eindigt Q3 op gemengde noot, maar Creative Cloud-abonnementen blijven stijgen

Adobe gepubliceerde derde kwartaal de winst na de bel op dinsdag, en de resultaten waren een beetje een allegaartje.

De software gigant rapporteerde een nettowinst van $ 44.700.000, of negen cent per aandeel (statement).

Non-GAAP bedroeg de winst 28 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1005000000.

Wall Street was op zoek naar de winst van 26 dollarcent per aandeel, maar met een omzet van $ 1020000000.

Ondanks kwartaalresultaten laten iets te wensen over, CEO Shantanu Narayen bleef optimistisch in voorbereide opmerkingen, het voorspellen van een sterke afwerking voor 2014 door te wijzen op de versnelling van Creative Cloud en Adobe Marketing Cloud adoptie.

Adobe CFO Mark Garrett het eens over de Marketing Cloud nota, eraan toevoegend dat “In Q3, 63 procent van onze omzet werd terugkerende, het aantonen van de voortdurende succes van ons business model transformatie.”

De Adobe Marketing Cloud unit goed voor $ 290.000.000 in Q3 inkomsten, die Adobe beweerd werd aangedreven door een sterke groei abonnement.

Adobe niet breken Marketing Cloud aantal abonnees, behalve om op te merken dat “het aantal klanten met een jaarlijkse contractwaarde van meer dan $ 500.000 groeide met meer dan 40 procent jaar-op-jaar” in Q3.

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

Zoals voor Creative Cloud, de San Jose-hoofdkantoor bedrijf sloot het kwartaal af met meer dan 2.810.000 betaalde abonnementen voor de cloud-gebaseerde ontwerpsoftware bundel, een stijging van 502.000 ten opzichte van vorig kwartaal.

Narayen opgemerkt dat Adobe is van plan om de groei Creative Cloud verdere brandstof door drie primaire methoden: agressief meer desktop Adobe-software klanten te converteren naar Creative Cloud, richten op nieuwe klanten met op maat gesneden aanbod (dat wil zeggen, Creative Cloud voor fotografen, enz.), En voeg meer bedrijfskritische diensten (dat wil zeggen, mobiele apps gebouwd op Adobe’s SDK).

Digitale marketing is een explosieve categorie die fundamenteel is het transformeren van elk bedrijf, “merkte Narayen.” Met het oog op de persoonlijke ervaring dat iedere consument verwacht dat mogelijk te maken, moeten bedrijven aanzienlijk investeren in een moderne technologie platform. Deze revolutie begint in marketing, maar is uit te breiden tot de hele real-time enterprise bevatten.

Vooruitblikkend, Wall Street verwacht Adobe vierde kwartaal te leveren van ten minste 31 cent per aandeel op de top van een omzet van $ 1090000000.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Adobe gevolgd door een zachtere Q4 omzetverwachting aanbod van $ 1025000000 tot $ 1075000000.

Grafiek via Adobe Investor Relations

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen