Agility zullen de winnaars en de verliezers te definiëren: Vodafone

Lokale telco, Vodafone Hutchison Australia (VHA), is erin geslaagd om de snelheid van software project implementaties sinds verhuizen naar een cloud-platform te verhogen van een paar releases per jaar tot een paar per week, volgens het hoofd van de technologie en product architect, Craig het bedrijf rees.

Rees, die 2014-top in Sydney vandaag op de Amazon Web Services (AWS) sprak, vertelde het publiek dat niet alleen deed Vodafone verhuizen naar de cloud te nemen de pijn van nieuwe software-ontwikkeling en implementatie, het betekende ook een gezondere slaap voor het bedrijf IT-team.

Nu hebben we niets meer van 18 maanden projecten, toen we uiteindelijk het leveren van functies op de markt dat de klanten niet meer nodig “, zei Rees in zijn presentatie.” Het betekent dat er geen meer van uw operations team hebben om aan de slag wakker in het midden van de nacht om een ​​defect te repareren en dan niet opdagen om de volgende dag te werken.

VHA, in samenwerking met de technologie ontwikkelaar, Dius, bouwde de strategische interne agile ontwikkeling en innovatie vermogen door gebruik te maken van de AWS cloud platform. Volgens Rees, omdat de overgang naar de cloud, Vodafone in staat is geweest om de middelen weg te herverdelen van implementatie en in ontwikkeling en andere ‘toegevoegde waarde’ activiteiten.

“We voelden ons er een betere manier om software te bouwen en brengt producten op de markt was, het is ons gebruik van Amazon in deze continue implementaties dat is ons toeliet om deze middelen die op de operationele activiteiten waren te nemen en richten ze op dienstverlening aan de klanten”, aldus Rees .

Met Vodafone nu in staat om nieuwe software op elk moment van de dag in te zetten in een paar minuten met zero downtime, is het toegestaan ​​het bedrijf wendbaarder dan het voorheen was zijn – een rand die van vitaal belang is in de sterk concurrerende telco-industrie, aldus Rees.

Voor Vodafone, wij geloven dat de winnaars in de nieuwe game gaan degenen die snel kunnen aanpassen, “zei Rees.” Agility zullen de winnaars en de verliezers te definiëren.

Dit gevoel werd weerspiegeld door Amazon’s vice president en chief technology officer, Dr, Werner Vogels, die de keynote spreker op de top was.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

In zijn toespraak, Vogels gesuggereerd dat grote ondernemingen moeten nemen op de infrastructuur beweeglijkheid van kleine startups als ze om te overleven in de steeds sterker concurrerende wereldmarkt.

Vogels vertelde het publiek dat zelfs de grootste organisaties zijn nu de aanneming van een aantal van de technologische technieken vaker door start-up organisaties bij hun streven aangenomen om concurrerend te blijven.

Voor bedrijven om concurrerend te zijn, moeten ze worden als startups “, zegt Vogels.” Nu, een aantal van de grootste banken maken gebruik van dit platform, samen met vele klanten in de publieke als goed. Het is hetzelfde voor onderwijs en onderzoek organisaties.

Eerder dit jaar, de Commonwealth Bank, gelanceerd; de financiële investering platform, MyWealth, als een onafhankelijke startup entiteit binnen het bedrijf om de behendigheid en snelheid van een startend bedrijf vast te leggen – in een poging om de corporate radertjes omzeilen.

Vogels gewezen op het succes van de accommodatie website en AWS klant, Airbnb, als slechts een voorbeeld van een spel-veranderende zakelijke met het opstarten roots uitdagende grote ‘s werelds accommodatie industrie merken.

“De grote winnaars van deze dag in de traditionele categorieën zijn niet langer de grote enterprise namen -.. Airbnb bijvoorbeeld Er zijn 150.000 boekingen door mensen elke avond, die verblijven in een Airbnb kamer Ik weet zeker dat veel van ‘s werelds grootste hotel namen zou willen moeten doen als goed, “zegt Vogels.

“Airbnb vertelde ons dat zelfs met 50 terabytes aan gegevens over AWS, zelfs maar naar de grootte ze zijn, ze hebben slechts vijf mensen het verzorgen van hun IT-infrastructuur,” zei hij.

Voor Vogels, het potentieel voor infrastructuur behendigheid, door middel van schaalbaarheid en flexibiliteit cloud-gebaseerde platforms ‘, wordt steeds meer van vitaal belang voor de gezondheid en het concurrentievermogen van grote en kleine bedrijven.

“Agility wordt steeds meer en meer van cruciaal belang voor bedrijven om te kunnen meer concurrerend te zijn. Er is nu meer keuze voor de consument, zodat er minder consumenten loyaliteit. De volgende generatie van producten zullen niet langer worden verkocht aan dezelfde klanten die de laatste generatie gekocht, ” hij zei.

Vogels schetste ook hoe de migratie naar de cloud snel het speelveld kan niveau voor ontwikkelaars, ontkent het wachten-tijd die nodig is voor het opzetten van nieuwe servers en infrastructuur.

Het is niet langer mogelijk voor u om uw tijd te nemen ontwikkeling van een nieuw product in het level playing field dat cloud computing levert, “zei hij.” Als je je eigen server te beginnen met het ontwikkelen te verwerven, kan het ongeveer 10 of 15 weken voordat u ‘ ve kreeg toegang tot het.

Met AWS, zal je in staat zijn, gewoon door een klik op de knop op het krijgen van extra middelen in een kwestie van minuten. Om te kunnen om concurrerend te zijn, moeten bedrijven om te verhuizen naar een wereld van meer experimenteren, met snelle levering aan klanten.

“U hoeft niet langer om te beslissen over welke hardware je wilt, wanneer je een nieuw project te starten, kunt u eenvoudig overschakelen tussen hen met de druk op een knop, afhankelijk van uw subsysteemtype behoeften,” zei hij.

Bij wijze van voorbeeld, (NAB) hoofd National Australia Bank van digitale en online kanaal services, David Broeren, schetste hoe NAB maakte de overstap naar de cloud

“In 59 minuten gingen we van een rekening met AWS aan het hebben van twee datacenters in de aanslag. De volgende stap was om servers te zetten en binnen twee minuten hadden we 40 servers in opdracht”, aldus Broeren.

Dan zetten we nab.com.au uit op het. Binnen een minuut we ingezet alle software op de servers. We waren in staat om nab.com.au lopen in de cloud aan te tonen, allemaal binnen een minuut of twee.

“We zijn op de goede weg hier met AWS. Amazon is een heel nieuw ding voor NAB, maar we hebben geprobeerd om te veranderen voor bepaalde tijd. We hebben op deze reis voor vijf jaar nu, en we zijn het verminderen van afval en het leggen van de fundamenten voor continue levering kanalen, “zei hij.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen