Amazon voegt GE, Samsung, Oster als Dash hardware partners

Amazon heeft aanzienlijk verbreed zijn hardware ecosysteem voor zijn Dash Replenishment Service met Samsung, General Electric, Oster en tal van anderen gebouw apparaten.

De verhuizing is interessant gegeven Amazon’s Dash-knop, die automatisch supplies kunt bestellen wanneer ze bijna leeg. Voor Amazon, de winst is duidelijk: meer klanten kunnen orders op de automatische piloot en de e-commerce gigant krijgt meer voorspelbare inkomstenstromen. Voor consumenten, is er wat het gemak om automatisch bestellen van supplies.

Voorheen: Amazon wil dat je Dash wi-fi kleven ‘kopen’ knoppen helemaal over uw home | Amazon’s Dash Button: Zou het echt van start gaan? zie ook: C NET’s Smart Home

Zoals het nu staat, Amazon’s Dash Replenishment Dienst (DRS) kunnen ofwel in hardware direct ingebouwd of bestaan ​​als zijn eigen standalone-knop. Het programma is in beta, maar het uitbreiden dramatisch nu. Amazon zegt apparaat makers kan Dash uit te voeren met 10 regels code en het bedrijf zal het ecosysteem pronken op zijn re: Invent Amazon Web Services-conferentie volgende week.

Amazon zei dat het toevoegen van 11 nieuwe apparaat makers om de DRS roster. Die apparaat makers zijn onder andere apparaat heavy hitters GE, Samsung en Oster.

De geïntegreerde DRS zou werken als deze. Een aangesloten apparaat zou het gebruik van het aanbod te meten met behulp van sensoren of schalen en vervolgens om consumables wanneer dat nodig is. Vandaag de dag, Amazon’s Dash knop stelt orders wanneer klanten op een knop drukt.

Onder de nieuwe hardware partners

Omdat Amazon is het nemen van de back-end werk uit herschikking levert veel hardware makers zijn waarschijnlijk DRS een draai te geven.

GE zal Wi-Fi en DRS om zijn high-efficiency ringen toe te voegen. Wasmiddel zal worden besteld als de supplies bijna leeg;. Augustus zal een slimme slot dat automatisch batterijen bestellen bieden en stelt klanten wanneer er behoefte is aan een verandering;. Gmate heeft een slim bloedglucosemeter dat het testen levert automatisch orde;. Oster’s smart pet feeder zal voedsel automatisch aanvullen;. Samsung printers toner cartridges automatisch bestellen.

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

SmartWatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen

Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard, Smartphones, Smartwatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen