Apple iPhone 6 Plus troeven de noodzaak van een iPad Mini

Gisteren de website Zack Whittaker vroeg of het; grotere iPhone 6 Plus verkopen zullen stelen van de iPad Mini en ik zou moeten nadrukkelijk zeggen ‘Ja’.

Apple, kondigde haar twee nieuwe iPhones vandaag, en het was een gemakkelijke keuze voor mij om de meer krachtige iPhone 6 Plus selecteren. Die keuze werd gemaakt nog makkelijker toen ik besloot ik zal niet langer een iPad Mini nodig hebben en kunnen verkopen aan de iPhone 6 Plus gedeeltelijk te financieren.

Een derde partij geval maker zegt dat het de specificaties voor de grotere 5,5-inch iPhone, een phablet-sized apparaat. Zal het kannibaliseren iPad mini sales?

Mijn iPad Mini wordt voornamelijk gebruikt om video-inhoud (streaming tv, films en sport apps) te consumeren, e-boeken lezen, en het beheer van mijn e-mail en agenda. Het is niet een essentieel apparaat, terwijl telefoons zijn essentieel voor mijn dagelijkse treinreis en zakenreizen leven. Met een 5,5 inch scherm, het lijkt erop dat de iPhone 6 Plus als zowel mijn tablet en telefoon kan dienen.

De iPhone 6 Plus is 158,1 x 77,8 x 7,1 mm en 172 gram. Mijn huidige iPad Mini met Retina scherm is 200 x 134,7 x 7,5 mm en 333 gram. De iPhone 6 Plus heeft een 1920×1080 pixel resolutie display met 401 ppi, terwijl de iPad Mini met Retina-display heeft een 2048×1536 pixel resolutie display met 326 ppi.

Hier zijn een aantal redenen waarom de nieuwe iPhone 6 Plus troeven van de iPad Mini

Ik was eerlijk gezegd verbaasd over Apple heeft echt gaan met zo’n grote weergave op een iPhone en denk niet dat Jobs ooit zou zijn gegaan deze grote met een telefoon. De prijs is, wat ik had verwacht, en is moeilijk te slikken, maar het dagelijks gebruik en noodzaak van een smartphone me helpen rechtvaardigen de zeer hoge prijs. Ik ben van plan om een ​​64GB model te kopen voor $ 850 op T-Mobile, dat is $ 100 meer dan de huidige kleine 32GB iPhone 5S.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar