Asus VivoTab TF810C: eerst kijken naar een solide Windows 8 tablet met pen

Het was bijna twee maanden geleden dat mijn HP Envy x2 aangekomen, en ik heb, kom naar hou van deze tablet, met laptop dock. Helaas, het is ontbreekt een ding dat ik nodig, dus een Asus VivoTab zit nu op mijn bureau. Ik kocht de optionele VivoTab laptop dock met de tablet, zoals ik overweeg dan een verplicht aan mijn behoeften te dienen als een goede laptop te zijn. Het enige wat het heeft die de Envy ontbreekt is een actieve digitizer met pen ondersteuning voor het maken van inkt van notities, dat is, de reden waarom ik hem kocht.

hardware specs

Model #: VivoTab TF810C-C1-GR; CPU: Intel Atom Z2760 dual-core op 1,8GHz, Geheugen: 2 GB; Display: 11,6-inch (1366×768), 16: 9 IPS; Opslag: 64 GB, Connectiviteit: 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC; Ports: Audio in / out, micro HDMI, microSD (SDHC); Audio: quad luidsprekers met SoundMaster Audio Technology; Active digitizer met pen: Wacom, Camera: 2MP (vooraan), 8MP auto -focus (achter) 1080p video-opname; Batterij: 30Wh, 10,5 uur; Afmetingen: 294.2×188.8×8.7mm, 11.58×7.43×0.34 inches, gewicht: 675g, 1.48lbs; Extra’s inbegrepen: 32GB Asus cloud storage web, het dragen case / stand, USB-dongle, extra penpunten voor pen.

De VivoTab is niet bij mij geweest lang genoeg om gedetailleerde indrukken te bieden, maar het is al laten zien een aantal leuke accenten de moeite waard te delen in deze eerste blik.

Model #: VivoTab TF810C-C1-GR

Afmetingen: 294.6x187x10.16mm, 680g 11.6×7.4×0.4 inches, 1.5kg, Batterij: 25Wh, 8,5 uur; Ports: USBx2, proprietary power-poort (kan zowel dock en tablet op te laden).

Processor: Intel Atom Z2760 dual-core op 1.8GHz

Geheugen: 2 GB

Beeldscherm: 11,6-inch (1366×768); 16: 9 IPS

Opslag: 64 GB

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Connectiviteit: 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS, NFC

Ports: Audio in / out, micro HDMI, microSD (SDHC)

Audio: quad luidsprekers met SoundMaster Audio Technology

Actieve digitizer met pen: Wacom

Camera: 2MP (voor); 8MP autofocus (achter) 1080p video-opname

Batterij: 30Wh, 10,5 uur

Afmetingen: 294.2×188.8×8.7mm, 11.58×7.43×0.34 inches, gewicht: 675g, 1.48lbs

Extra’s inbegrepen: 32GB Asus cloud web opslag; draagtas / stand, USB-dongle, extra penpunten voor pen.

Afmetingen: 294.6x187x10.16mm, 680g 11.6×7.4×0.4 inches, 1.5kg

Batterij: 25Wh, 8,5 uur

Poorten: USBx2; proprietary power-poort (kan zowel dock en tablet op te laden).

De tablet in het dock is een zeer stevige laptop, met een goed toetsenbord en fatsoenlijke trackpad. Dat laatste is niet zo goed als andere trackpad die ik heb gebruikt, maar het is functioneel. Het hele pakket weegt iets minder dan 3 pond en is waanzinnig dun.

eerste gedachten

De tablet klikt in de dock gemakkelijk, en heeft de unlock slider op de tablet en niet het dok, wat ongebruikelijk is. Het verwijderen van de tablet van het dok is zo eenvoudig schuiven van de unlock slider op de linker benedenhoek van de tablet en uit het station trekken.

De VivoTab is een goede tablet, met de prestaties zoals verwacht voor een Atom processor. De bediening is vlot en pittig doen typische dingen voor een Windows 8 tablet. Het scherm is mooi en levendig, en druk op de knop wordt zoals verwacht.

De pen werkt erg goed, zoals kenmerkend is voor de Wacom-technologie. Inkten in apps die ondersteuning bieden voor het glad en aangenaam. Asus ging met een pen iets groter dan de stok stylii dat de meeste OEM’s worden gebruikt, en het voelt meer natuurlijk in de hand dan de kleintjes. Helaas betekent dit dat er geen opslagsilo in de tablet, maar het is een aanvaardbare afweging.

Asus omvat een huls voor VivoTab de tablet die tevens als een dual-positie stand van de leisteen. Het past de tablet zonder dock perfect, maar ik moet spelen met de standaard mogelijkheid om te zien hoe goed het zou kunnen werken.

De meest indrukwekkende ding over het VivoTab tot nu toe is de krankzinnige levensduur van de batterij het oplevert. De tablet alleen krijgt een goede 10 uur op een last en een andere 9 uur in de dock. Asus maakt gebruik van slimme batterij hanteren voor de twee-batterij setup. De dock batterij wordt eerst uitgeput, en dan schakelt het naar de tablet batterij wanneer de voormalige dood is. Dit geeft u een volledige tablet batterij wanneer je het pop uit het dok om pure leisteen te gaan.

Ik zal meer gedetailleerde informatie over de VivoTab en de laptop dock nadat ik meer tijd doorbrengen met haar. Tot dusver is het een stevige laptop en een aangename tablet te gebruiken geweest. De peninvoer is al erg handig voor het maken van inkt van notities, mijn primaire reden voor het te kopen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar