ASX vermelding regel dwingt Bitcoin Group van IPO te trekken

Bitcoin Group heeft haar langverwachte plannen om ‘s werelds eerste publiekelijk geopperd Bitcoin mijnbouw stevig geworden gesloopt.

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank shuffle tech executive dek; Telstra onthult Global Media Network voor levering van inhoud; Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing; Foxtel bevestigt NBN aanbieden van volgende maand

The Melbourne gevestigde bedrijf de eerste openbare aanbieding (IPO) gesloten op 25 januari, met het bedrijf de eerste dag van de handel op de Australian Securities Exchange (ASX), oorspronkelijk gepland voor 2 februari 2016.

In plaats van de handel echter Bitcoin Group is nu terug de AU $ 5.900.000 is verhoogd naar investeerders.

Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard, Smartphones, Smartwatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen

“De belangrijkste reden voor de intrekking van het bod is te wijten aan de eis van de ASX, die Bitcoin Group schaffen een werkkapitaal rapport van een onafhankelijk accountantskantoor, een rapport niet specifiek voor een bedrijf op de ASX vereiste,” Bitcoin zei in een brief aan investeerders.

Het bedrijf onafhankelijk accountantskantoor was nodig om factor in de vermindering van de nieuw geslagen Bitcoins veroorzaakt door zogenaamde ‘block halvering’ in juli 2016, zonder te letten op de verwachte toename van Bitcoin prijs, de brief stond. Volgens Bitcoin Group, de laatste keer dat blok halvering deed zich voor in 2012, de Bitcoin prijs steeg in de zes maanden te gaan.

De corporate regulator verboden elke voorspelling over de Bitcoin prijs, wat betekent dat het werkkapitaal rapport was niet in staat om voor een verhoging van de prijs van het cryptogeld van zodra het aantal Bitcoins beschikbaar om te worden gedolven gehalveerd in juli, zei Bitcoin.

Het bedrijf zei dat het zal een nieuwe beursgang te overwegen na de Bitcoin prijs reageert op de juli-blok halvering, die naar verwachting zal plaatsvinden in september.

Vertrouwen van zijn bedrijf aanstaande IPO, CEO Bitcoin Group Sam Lee vertelde de website in januari hij gelooft Bitcoin is een miljard dollar industrie, in plaats van een miljoen dollar één.

Hij zei dat het voor iets om op lange termijn waarde te hebben, moet het een echte wereld probleem op te lossen. Lee gelooft Bitcoin doet dat door het maken van financiële transacties tegen een fractie van de kosten van traditionele betalingssystemen – waarin hij zei is vergelijkbaar met hoe het internet maakte de toegang tot informatie nagenoeg vrij voor iedereen.

Bitcoin Group stond op het punt de eerste Bitcoin trading Australië gezelschap publiekelijk geopperd zijn, als voormalig Bitcoin mijnwerkers Digital X – voorheen DigitalBTC en Digital CC – in eerste instantie vond zelf genoteerd aan de ASX na een omgekeerde overname van beleggingsonderneming Macro Energie in juni 2014.

Ondanks Australië’s enige andere Bitcoin betrokken bedrijfsleven richting te veranderen, Lee zei dat hij positief dat Bitcoin Group zou slagen op de ASX was.

We hebben al onze business model bewezen door het terugzenden van een winst in het boekjaar 2015, “zei hij.” Onze expertise en toegang tot de juiste contacten in de industrie netten ons als een zeer efficiënte werking – ik persoonlijk voor ogen 2016 niet anders te zijn.

De weg naar een ASX vermelding was niet glad is.

Ruim een ​​jaar geleden de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) waarschuwde Bitcoin Group van het maken van publieke verklaringen met betrekking tot de voorgenomen beursgang nadat het een prospectus ingediend. ASIC dan een stop order geplaatst op Bitcoin Group in februari 2015, te verbieden van alle verklaringen met betrekking tot het voornemen om in het openbaar een lijst in Australië publiceren.

Dit kwam na Bitcoin Group aan het eind van 2014 een verklaring vrijgegeven zeggen dat de onderneming van plan om weer te geven in de komende weken, en zei op het moment gehoopt om ‘s werelds eerste publiekelijk geopperd bitcoin handelsonderneming geworden.

IPO Bitcoin Groep was aanvankelijk gepland voor juli vorig jaar, met ASIC onderbreken van de lijst, opnieuw, waarbij het bedrijf om een ​​vervangende prospectus uit te geven. Onder dat het prospectus van het aanbod was, om te sluiten op 30 oktober 2015. Een dag later, Bitcoin Group gaf een aanvullend prospectus dat een verwijzing fout geïdentificeerd; toegestaan ​​Bitcoin Group om verklaringen in de gedrukte pers en elektronische media te corrigeren, kon de bedrijf om uit te leggen hoe het zou gaan met een investering in het IPO gecoördineerd door Bnktothefuture Ltd, en konden ze op te merken van een potentiële verbonden partij investeerder in het IPO te geven.

Het bedrijf heeft vervolgens een tweede aanvullende prospectus op 20 november op het aanbod sluitingsdatum, waarin de tijd Bitcoin Group zei dat het zou voldoende kwesties die door ASIC te pakken te verlengen.

Volgens Bitcoin Group, had ASIC van mening dat beleggers zouden kunnen profiteren van de oprichting van een onafhankelijk deskundige Report om een ​​advies met betrekking tot de variabelen die ten grondslag liggen aan de “Bitcoin Mining uitdrukking” te leveren uitgedrukt.

Ze deed precies dat, en een derde aanvullend prospectus werd vervolgens door de vennootschap uitgegeven op 4 december.

Vorige week, het Japanse kabinet goedgekeurde nieuwe regelgeving met betrekking tot cryptocurrencies dat Bitcoin erkennen als een legale vorm van betaling die de functies van de munt vervult.

Volgens Nikkei, Japan heeft op dit moment geen wetten op virtuele valuta en effectief behandelt hen als objecten, en hoewel de bank deposito’s worden beschermd door de Wet op de Storting, het land heeft geen regels die uitwisselingen vereisen om geld opzij te zetten in geval van faillissement.

Minister van Financiën van Japan Taro Aso is van mening dat de minimale regels rond de bescherming van de consument laat nog steeds bezorgdheid over de veiligheid, te zeggen dat cryptocurrencies hebben naar verluidt gebruikt om terrorisme te financieren.

AAP

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

SmartWatch markt groeit dankzij mobiele betalingen, lagere prijzen