AT & T lanceert nieuwe enterprise API bibliotheek voor cloud-gebaseerde video-toegang

AT & T is de lancering van een nieuwe bibliotheek van API’s die gericht zijn op de onderneming set voor het vergemakkelijken van de toegang tot video en andere communicatie op basis van in de cloud.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Gebruikers van Outlook.com e-maildienst van Microsoft kunt nu bellen en ontvangen Skype-gesprekken direct vanaf hun inbox.

Gebaseerd op de inhoud opmaak en communicatiediensten, worden de API’s ontworpen om het opzetten van een directe route naar data en andere operationele functies binnen het netwerk van AT & T’s.

Op zijn beurt kan de API’s worden gebruikt om functies te automatiseren zoals spraak- en video-oproepen, terwijl ook de integratie van spraak- en videodiensten in toepassingen.

Zinspeelde op de drijfveren achter deze onderneming, AT & T wees naar een recente studie van M2M communicatie firma Mind Commerce, die voorspelde dat API’s in de telecommunicatie-industrie ballon zal groeien tot $ 157.000.000.000 in de wereldwijde omzet in 2018.

Als verder bewijs van hoe ernstig AT & T is in dit opzicht is de telefoon bedrijf beweerde al genereert meer dan 7,8 miljard API calls per maand, daarbij verwijzend naar figuren uit-API-gebaseerde diensten netwerk ProgrammableWeb.

AT & T is druk bezig touting haar ondernemingsstrategie deze week geweest.

Eerder vandaag, ‘s lands tweede grootste mobiele provider aangekondigd in samenwerking met Microsoft, dat de twee tech titanen zouden samenwerken aan AT & T’s virtual private networking-technologie verbinding maken met Microsoft’s Windows Azure public cloud service.

Het nieuwe aanbod is naar verwachting beschikbaar worden tijdens de eerste helft van 2014.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar