AU $ 18.5m reverse listing ziet ASX Internet of Things debuut

Ivd Group, een Australische startup met een focus op het internet van de dingen (ivd) heeft een overeenkomst gesloten om weer te geven op de Australian Securities Exchange (ASX) door middel van een omgekeerde overname van Sydney-gebaseerde exploratie bedrijf Ardent Resources ingevoerd.

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank shuffle tech executive dek; Telstra onthult Global Media Network voor levering van inhoud; Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing; Foxtel bevestigt NBN aanbieden van volgende maand

In het kader van de aanstaande deal, is Ardent ingesteld op 100 procent van het ivd de Groep te verwerven voor AU $ 18.500.000 met het bedrijf aan te duiden als Ardent ivd.

“Deze lijst zal de eerste echte kans voor Australiërs om te investeren in het ivd en draagbare technologie markten, en zal een geweldige manier voor hen om geld in op de opkomst van mobiele apparaten, slimme technologie en gadgets, worden” internet van de dingen Group CEO Simon Kantor gezegd.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Ik geloof dat ivd [Groep] is de enige Australische bedrijf dat fysieke ivd producten voor het grote publiek gericht op de technologie van morgen vandaag.

De Viper Phone Watch, ivd Group’s eerste SmartWatch-apparaat, gingen op de verkoop voor AU $ 99 in 762 Coles supermarkten in heel Australië in september 2015. Het bedrijf zei dat het was zijn doel om de massamarkt en “ontwrichtende consumententechnologie devices” te produceren tegen een betaalbare prijs , waarvan het vermoeden moet in het algemeen onder AU $ 300 zijn.

Ivd Group zei dat het plan om verdere technologische los, zoals een “selfie drone” vliegende camera, een GPS veiligheid SmartWatch ontworpen voor kinderen, en een SmartWatch ontworpen voor handelaars tijdens het werk. Het bedrijf is ook van plan om technologieën op het gebied van smart home automation, slimme kleding en holografische display systemen in de toekomst te ontwikkelen.

Daarnaast ivd Group is eigenaar van IPTV-platform, Intervisie, dat klanten met Smart TV dozen en abonnement gebaseerde streaming diensten uit de hele wereld. Intervisie heeft momenteel meer dan 2.000 abonnees.

Als gevolg van de omgekeerde overname, zal boord Ardent’s ondergaan een reorganisatie van de bedrijfsleiding, met Tiong Chiong Ee en Lan Nguyen aftreden te worden vervangen door Kanter, investeringsbankier Richard Woods, en ex-president en CEO van Virgin Entertainment Group Ian Duffell.

Afgezien van zijn stint bij Virgin, Duffell was eerder managing director van HMV Group, en een marketing executive van Sony, die lanceerde het bedrijf de oorspronkelijke Walkman draagbare muziekspeler.

Ardent zal geheel verwerven ivd Group, en zal uitgeven 696.428.571 gehouden aandelen in Ardent op een pre-consolidatie basis aan de aandeelhouders ivd Groep. bestaande optiehouders ivd Groep zal hun opties in ivd Group te ruilen voor opties op gewone aandelen van Ardent te verwerven op gelijkwaardige voorwaarden.

In aanvulling op de overweging aandelen, zal Ardent verdere aandelen aan de aandeelhouders van ivd Groep af te geven als ivd Group voldoet aan een minimum nettowinst na belastingen van AU $ 1 miljoen aan FY2016 en AU $ 1,5 miljoen in FY2017.

Ivd Group werd geregistreerd als een bedrijf mei 2015 en getogen AU $ 1 miljoen aan startkapitaal in juli 2015.

De afronding van de overname is momenteel gepland voor 14 december 2015.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven