Azië aan het hoofd groei mobiele abonnee

De toevoeging van nieuwe mobiele abonnees uit opkomende markten in Azië-Pacific zal helpen stuwen de regio om de top van de stapel in termen van wereldwijde mobiele groei abonnement.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Volgens het Ericsson Mobility rapport vrijgegeven woensdag, is de wereldwijde mobiele abonnementen zal naar verwachting hit 6,6 miljard tegen het einde van 2012 en stijgen tot 9,3 miljard euro in de komende zes jaar. Dit is een hogere, projectie op dan bij GSM Association, waaruit blijkt zal er 3,2 miljard actieve abonnees eind dit jaar.

Asia-Pacific is de belangrijkste motor van de groei als de regio de verdubbeling van mobiele abonnementen zullen zien van bijna 4 miljard mobiele abonnementen in 2009 tot circa 8 miljard in 2018. Deze prognoses zijn gebaseerd op het aantal nieuwe mobiele gebruikers aan boord te komen. China, bijvoorbeeld, goed voor 38 miljoen netto toevoegingen in het derde kwartaal van 2012 alleen al, en dit werd gevolgd door de rest van Azië-Pacific te dragen nog eens 31 miljoen euro, het rapport vermeld.

mobiel abonnement India’s daalde met 18 miljoen in hetzelfde kwartaal, echter, zoals; telco’s verwijderd inactieve abonnementen uit hun klantenbestanden, verklaarde zij.

LTE opname nog steeds laag is; In termen van draadloze technologie ingezet, terwijl LTE nog steeds wordt aangeprezen als de toekomst voor draadloze netwerken, het is eigenlijk Wideband Code Division Multiple Access (W-CDMA) / High-Speed ​​Packet Access (HSPA) netwerken die die momenteel dekking meer dan de helft mobiele de wereldbevolking. Het zal ook sneller gegroeid dit derde kwartaal, het toevoegen van 65 miljoen abonnees LTE’s 13 miljoen, de studie gevonden.

Voor Azië-Pacific, W-CDMA / HSPA-netwerken voorzien van meer dan 50 procent van de dekking in de regio in 2011 – boven het wereldwijde gemiddelde van 45 procent. LTE daarentegen voorzien slechts 1,5 procent van draadloze dekking en beneden het globale gemiddelde van 5 procent.

Echter, LTE dekking in de regio zal naar verwachting spike vanaf nu tot 2017, van 1,5 procent tot 60 procent in vijf jaar tijd. Het zal in de schaduw van GSM / EDGE en W-CDMA / HSPA netwerken blijven, hoewel, zoals deze 90 procent of hoger bereikt in dezelfde periode.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar