Cisco maakt grote verbinding om zijn groene steden visie

Praat over het omzeilen van de hele RFP proces.

Cisco Systems zegt dat het een Memorandum of Understanding (MOU) te werken met de Metropolis stedenbouwkundige organisatie om technologie die haar Vision 2030 zou kunnen ondersteunen voor duurzame steden te definiëren ondertekend.

Metropolis omvat 106 van de grootste steden uit de hele wereld (die meer dan 1200000000 mensen), en het is gericht op het creëren van een plan om de milieu-impact van de snel groeiende stedelijke gemeenschappen op een minimum te beperken.

Onder de overeenkomst zal Cisco WebEx bieden diensten en TelePresence-technologie te ondersteunen Web 2.0 te helpen de samenwerking tussen de deelnemende steden. Het zal werken met Metropolis aan de regionale centra die bepaalde diensten kan bieden aan steden te selecteren vast te stellen. Het zal ook zorgen voor een ‘Urban Leadership Academy. ” Deze academie zal gericht zijn op het creëren van de beste praktijken voor de steden om technologie te gebruiken om duurzame projecten te ondersteunen. Cisco zal bieden training en ontwikkeling van vaardigheden daartoe.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Denk Cisco technologieën betrokken zouden kunnen zijn bij steden daadwerkelijk gaan investeren in dit soort dingen met het oog op het maken van dingen beter in 2030? Ja dat denk ik ook. Zeer nette manier om in de deur van deze potentiële accounts.

laatste aankondiging Cisco’s (ja, ik weet het, dit is mijn derde blog over hen deze week mijn excuses), sluit met zijn Connected Urban Development Program, en het zal waarschijnlijk voortbouwen op “Connected en duurzaam werk” -initiatief van het bedrijf kondigde in november vorig jaar. Centraal in deze filosofie zijn Cisco-technologieën, waaronder de samenwerkende diensten (denk WebEx) en de virtuele ontmoetingsplaats technologie, TelePresence. Cisco is duwen het concept van wat het Smart Work Centers (denk zeer goed verbonden kantoorruimte) in steden over de hele wereld. De eerste is gevestigd in Almere, Nederland. (HP, IBM en de gemeente Amsterdam was de eerste officiële bewoners.)

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport