Cloud computing’s laatste slagveld: India

Eerder dit jaar Microsoft en HP hebben een strategisch partnerschap om bedrijven te voorzien van end-to-end cloud-oplossingen. Times of India zegt dat India’s Midden-en Kleinbedrijf segment in staat zijn om deze samenwerking te benutten zal zijn. HP met hun enterprise hardware expertise en Microsoft’s software-oplossingen in combinatie maakt nogal een dwingende aanbod.

Als een belangrijke speler in de IT-gebied, is India klaar om een ​​Billion Dollar markt in de komende 5 jaar op basis van een studie van een IT-infrastructuur bedrijf. De studie beweert dat deze groei zal worden gedreven door de snelle toename van data zoals tekst en direct online te bewegen. Sommige nummers deelde in de studie zijn heel interessant, is de verwachting dat de informatie online opgeslagen maar liefst 2,3 miljoen petabyte zal bereiken (van 40.000 petabytes.)

Snelle ontwikkeling in cloud computing kunnen Indiase bedrijven in staat stellen om een ​​aantal oplossing voor de groeiende debat over outsourcing te pakken te vinden. Infosys ziet hier een kans. Raghavan Subramanian, die verantwoordelijk is voor het Infosys Center of Excellence voor cloud computing zegt dat het gebruik van de nieuwe architectuur kan er een aanzienlijke kostenbesparing op voorwaarde dat de implementaties zijn goed gedaan. Infosys heeft gewijd ongeveer 250 personen uit hun BPO team en ongeveer 175 ingenieurs om te komen met oplossingen voor een betere customer relations management en andere organisatorische afdelingen waar cloud computing kan helpen bij het verbeteren van de efficiëntie.

Mr. Subramanian legt uit: “We hebben gezien dat mensen implementeren cloud-oplossingen, maar niet in staat zijn om volledig te bereiken de beoogde kostenvoordelen als gevolg van slechte gebruik van de software. Met opgeleid personeel, leveren we veel beter kostenbesparingen dan anders. ”

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

India’s top IT-bedrijven, Infosys, TCS, Wipro en Tech Mahindra hebben cloud-projecten om hun namen. De concurrentie is groot, aangezien de markt is ontluikende en grote internationale namen als Microsoft, IBM hebben specifieke middelen ook. Steun van de overheid om basisinfrastructuur (goedkoper en sneller internet) in de plaats zal een lange weg bij het waarborgen van India’s IT bekendheid gaan halen.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s