Google, Stanford team in genoomonderzoek push

De eerste afdruk van het menselijke genoom worden gepresenteerd als een serie boeken. De 3,4 miljard eenheden van de DNA-code wordt omgezet in meer dan honderd boekdelen.

Google en Standford Medicine hebben hun krachten gebundeld om verder DNA-sequencing technologie in de hoop van de tijd die nodig is om de patiënt genoom sequentie snijden.

Op maandag, Google kondigde de vennootschap, waaruit blijkt dat de tech reus Cloud platform team en Stanford willen helpen clinici veilig op te slaan en te verwerken enorme genomische datasets met het oog op “te transformeren patiëntenzorg en medisch onderzoek.”

Sam Schillace, VP Engineering bij Google Industry Solutions zei dat de overeenkomst zal samen aan de Stanford Health Care brengt de nieuwe Clinical Genomics Service met de Google Cloud-platform, waardoor de gezondheidszorg de kans om “te analyseren deze enorme datasets onmiddellijk en opschalen pijnloos klinische genomics steeds meer gemeengoed. ”

Genome sequencing is een aspect van wat we nu noemen “gepersonaliseerde gezondheidszorg.” Door sequencing genoom van een patiënt, de informatie uit genetische sequentie kan een individu’s in verband met bepaalde ziekten openbaren, erfelijke aandoeningen, en gevoeligheid voor bepaalde chemicaliën of geneesmiddelen, onder andere gegevens.

Zo kan een arts te kijken naar het genoom van een patiënt aan te bevelen het beste medicijn of behandeling voor hen persoonlijk met de minste verwachte bijwerkingen, of een individu kan erachter te komen of ze voeren bepaalde genen voor bepaalde vormen van kanker.

Google verwacht dat in de komende jaren, zal de onderzoekers in staat zijn om de volgende generatie platformen en software die snel en gemakkelijk toegang tot informatie over een patiënt genoomsequenties zal “genoomanalyse op grote schaal te vergemakkelijken,” het geven van beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg te bouwen.

Het bedrijf hoopt dat uiteindelijk zal het slechts een “fractie van de tijd” het maakt nu genoom gegevens te verwerken te nemen, en deze informatie zal leiden tot betere medische beslissingen.

Dit is een geweldige kans om data de wetenschap om de patiëntenzorg te brengen door het combineren van genomics en de traditionele medische dossiers “, zegt Google.” Als genome sequencing betaalbaar, meer en meer patiënten kunnen profiteren van het zal zijn wordt. Moderne cloud-technologie en data science tools kunnen sterk verbeteren analysemethoden voor genomische data.

Stanford heeft al in staat om jaren van geanonimiseerde patiëntgegevens die als uitgangspunt kan worden gebruikt om algoritmen te maken om vals positieven te verminderen als het gaat om genetische problemen te verzamelen geweest.

Volgens Schillace, zijn onderzoekers van Stanford al het verkennen van mogelijkheden om uit te breiden buiten genoom gegevens, zoals het gebruik van de machine computers leren te trainen in de pathologie, evenals analyseren X-Ray beelden naar tumoren en andere medische problemen te identificeren.

“Samen geloven wij deze inspanningen vruchten zullen afwerpen in nieuwe inzichten in de menselijke gezondheid en een betere zorg voor patiënten aan de Stanford en andere instellingen,” Schillace gesloten.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?