Kan Apple iWatch smartwatches redden? Het kan zijn dat

Speculatie in overvloed dat Apple een iWatch dat er een nieuwe gadget categorie zullen stollen, bewijzen dat het bedrijf kan innoveren en verblinden haar klanten zal lanceren. Apple kan hebben om al die dingen te doen alleen maar om smartwatches te redden van het zijn een complete grap.

Lees meer; Ondanks Android te bereiken, Google heeft zijn werk geknipt voor hem in de markt wearables

De explosie van interesse in wearable computing is een van de snelst stijgende trends tech’s. Terwijl de grote bewegingen van Google, Apple en Samsung zal waarschijnlijk trekken veel aandacht, gaan we aan de bredere mogelijkheden die wearables te houden voor het stimuleren van innovatie in het bedrijfsleven te onderzoeken.

Zoals u waarschijnlijk al gehoord, worden smartwatches verluidt the next big thing. Wearables zijn enorm. Android Wear zal indrukwekkend zijn en Google uitgedeeld keuzes van LG of Samsung smartwatches bij de ontwikkelaar powwow en gooide in de komende apparaat Motorola’s ook.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Spaar mij. Smartwatches op dit moment gelijk zijn aan misschien wel de tech-industrie de grootste bèta-programma ooit. Hoe moet ik dat weten? Samsung Gear Live SmartWatch is het bedrijf de vijfde SmartWatch in negen maanden, volgens deze website. Blink en je krijgt zes — alles voor ongeveer $ 199 per stuk of meer.

Ik heb geprobeerd een paar van deze smartwatches en daarbuiten fitness-tracking — die grotendeels smartwatches worstelen met betrekking tot specifieke activiteit trackers — en het is moeilijk om veel van een use case te vinden. Levensduur van de batterij voor Samsung’s nieuwste is een grap. Sommige van de schermen zijn moeilijk te zien in de zon. En terwijl de meldingen zijn handig in de meeste gevallen dat u naar uw smartphone om veel te doen met hen. Pebble is interessant op vele niveaus, maar laten we reëel: De echte killer app is een ontelbaar horloge gezichten.

Op de zakelijke front, misschien kunt u een aantal enterprise geval dat meldingen op je pols zou handig zijn te maken. Misschien een maat voor het milieu bij een veeg belangrijk. De SmartWatch is een inrichting naar een probleem op te lossen en zolang deze is gebaseerd op de smartphone als server het moeilijk te verkopen. Tot nu toe, de SmartWatch is nog een @ #% R @ # ding dat knippert op je af.

Wearables zal enorm zijn. Smartwatches mogelijk niet.

Smartwatches tot op heden grotendeels zuigen en alleen maakt me mijn Timex Ironman en Garmin GPS horloge loopt meer gaan waarderen. Er is een reden Apple hangt historisch terug en vindt een echte use case voor het invoeren van categorieën, zoals muziekspelers of smartphones: Apple houdt er niet van om de publieke beta’s te doen voor de dingen die niet goed werken.

Misschien is Apple’s zogenaamde iWatch geeft ons iets interessants — of op zijn minst een aantal gebruiken die ons voorziet van iets wat we niet weten dat we nodig hebben. De iWatch lancering zal ons zoveel vertellen over innovatie dapperheid van Apple als de SmartWatch categorie, die ziet er een beetje dom.

Samsung’s full-Google Gear slechts een zo-zo Android Wear horloge

Best Wearable Tech

Wat is alarmerend voor mij is dat de SmartWatch inspanningen tot nu toe lijken op de tech industrie te hard probeert. De industrie is op zoek naar de volgende tablet-achtig markt en het gooien junk tegen de muur om te zien of het plakt — of tenminste verkoopt 1.000.000 eenheden.

Voer Apple. Analisten zijn kwijlen over de iWatch als een onderdeel van wat er naar verwachting een daling product blitz van Apple zijn. Wall Street heeft een nieuw product naar Yap over dan een grotere iPhone. Cantor Fitzgerald analist Brian White zet de toon: “We zijn meer gericht op het vermogen van Apple om uit te voeren op nieuw product ramps dat we verwachten dit najaar (bijvoorbeeld, iPhone 6,” iWatch “) en de consument honger naar deze nieuwe apparaten.

Het podium is grotendeels ingesteld. Apple heeft aan de dag te redden. Geen druk. Anders zal smartwatches zo’n slechte mond tot mond, dat de categorie is gedoemd te hebben.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar