Vergeet Linux of Raspberry Pi: Hier zijn een paar goedkope Windows 10 computers

Gisteren heb ik gesproken over een Linux-computer die je kunt kopen voor $ 20. “Cool,” sommigen van u zei, “maar het zal draaien op Windows 10?

Nee sorry. Als u Windows 10 wilt, je gaat te hebben om een ​​beetje meer geld uitgeven.

Voordat ik verder ga, wil ik iets dat lijkt te worden veroorzaakt enige verwarring die er zijn te verduidelijken. Ja, u kunt Windows 10 draaien op een Raspberry Pi, maar het is niet de Windows 10 dat de meeste mensen denken als ze denken “Windows 10,” met een Menu Start en dergelijke. Dit is Windows 10 ivd kern, dat is een andere zaak. Ja, u kunt veel doen, maar je gaat nodig hebben om een ​​aantal te leren doen (hier gaat u, baby vogels, ga voer zelf).

Dus, goedkope Windows 10 computers. Ja, ze bestaan. En ja, ze zijn redelijk goed.

Maar ze hebben beperkingen.

In mijn ervaring veel mensen houden van het idee van een goedkope computer recht tot ze het mee naar huis krijgen en gaan gebruiken, dan gelden de beperkingen beginnen te vervelend. Deze computers zijn niet ontworpen voor Office, Photoshop, of Crysis. Ze zijn echter zeer geschikt voor surfen op het web, met behulp van social media, of streaming content.

Het eerste apparaat is degene die ik heb afgelegd vooraleer – de Lenovo IdeaCentre Stick 300.

Dit is een zakformaat computer aangedreven door een 64-bits quad-core Intel Atom Z3735F-processor draait op 1,33 GHz, 2 GB DDR3 1600 RAM, 32 GB SSD flash-opslag, en Intel HD Graphics 5500.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Alle voor $ 99 (minder als je winkel rond).

Als alternatief is er zoiets als de Dell Inspiron i3050-3000BLK. Bij $ 155 is dit een beetje duurder, maar je krijgt een 2,41-GHz dual-core Intel Celeron processor J1800, en de mogelijkheid om het RAM-geheugen van de weaksauce 2GB upgraden naar een meer robuuste 8GB, als je wilt.

Alle in een doos die past in de palm van je hand.

Als alternatief, het bouwen van een desktop-pc voor jezelf. $ 400 krijgt u een mooi systeem inderdaad.

Beweeg over Raspberry Pi, hier is een $ 20, coin-en kleinbedrijf, open-source Linux-computer, hoe een instelling op uw iPhone of iPad snel en gemakkelijk; Hier is hoe Apple maakte de iPhone SE zo goedkoop; Tech bedrijven hebben een obsessie met “vrouwelijke” digitale knechten, en dit moet veranderen; Stop paniek! Hier is waarom Apple en de iPhone zijn verre van ten dode opgeschreven

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Zoals u kunt zien, zijn er tal van mogelijkheden. Maar tenzij je gaat dumpster duiken, of sleepnet eBay voor tweedehands deals, ze gaan kosten u meer dan $ 20.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s