Wijzig deze iPhone instelling nu om uw privacy te beschermen

Je bent nauwgezet over het beschermen van uw privacy en hebben allemaal suggesties gevolgd om te helpen doen. Je hebt door alle aanbevolen instellingen op je iPhone gegaan en zet ze om uw informatie veilig te houden. Zelfs zo, de kans groot dat er een instelling die u hebt gemist die kunnen helpen slechteriken spot je in het echte leven.

Voordat je iets doen op uw nieuwe iPhone of iPad, moet u het vergrendelen. Hier zijn de belangrijkste aanpassingen die u nodig heeft om uw privacy te beschermen.

Misschien is uw iPhone te gebruiken u als een persoonlijke hotspot van tijd tot tijd, met name in openbare gelegenheden. U kunt het gebruiken om uw laptop online te krijgen op de luchthaven of tijdens de vergadering in het trottoir cafe.

Als je dat doet, met je iPhone persoonlijke hotspot ingeschakeld gaan om instellingen op een ander apparaat en eens een kijkje op beschikbare Wi-Fi-netwerken. Als je zoiets ziet “Whitney’s iPhone” je helpt potentiële kruipt vind je.

Zie dit

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Als je net deed, alle slechteriken hoeft te doen is zoeken naar beschikbare Wi-Fi-netwerken op elk apparaat en ze zullen zien naam van het apparaat. Zodra ze weten dat er een iPhone in de buurt, ze hebben alleen maar om rond te kijken en zien wie er een heeft.

Zelfs als je je iPhone zetten uit het zicht zodra je laptop of tablet maakt gebruik van de hotspot, kan een slimme persoon die je nog steeds vinden. Als ze je iPhone te zien in de lijst met beschikbare netwerken, maar kan niet zien wie de eigenaar is, alles wat ze moeten doen is aanpak kunt tijdens het gebruik van uw laptop en vragen wat het wachtwoord voor het netwerk van WiFi. Als je zegt dat je gebruik maakt van uw eigen hotspot, hebben ze je hebt.

In slechts een paar seconden weet dat ze je naam en dat u een dure gadget stelen waard.

Erger nog, misschien zijn ze niet op zoek naar iets om te stelen. We zien rekeningen van cyber stalkers de hele tijd, en ze gebruiken veel verschillende methoden om hun obsessies te vinden. De kans is gering dat sommige ruk deze techniek zal gebruiken om uit te vinden wie je bent, maar omdat je bezorgd bent over uw veiligheid bent waarom neem een ​​kans? Verander je naam iPhone op dit moment en rustig slapen.

Ga naar de instellingen op de iPhone en vervolgens Algemeen | Over. De eerste instelling is de naam iPhone tikt het zo en verander het naar iets wat je herkent maar dat neemt niet weg te geven geen persoonlijke informatie. Doe geen “iPhone” of “iPad” in de naam, er is geen reden om geen hints te geven aan iedereen die op zoek. Zoiets als “FBI Surveillance” heeft een mooie ring.

Zie gerelateerde

Nieuwe iPhone of iPad? Wijzig deze iOS 8 privacy-instellingen onmiddellijk; 12 beste privacy gereedschappen voor een verblijf veilig

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar