Belkin QODE Keyboard Case voor de Kindle Fire HDX 8.9: Slechte ontwerp tegen een prijs

De Kindle Fire HDX 8.9 is een prima tablet voor het consumeren van content en Amazon heeft een aantal functies die zijn ontworpen om maken het ook een haalbare werk oplossing geïntegreerd. Het laatste stukje van de onderneming puzzel is een goede fysiek toetsenbord. De Belkin QODE Keyboard Case moet de tablet van Amazon om te zetten in een goed werkinstrument, maar faalt.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

De Kindle Fire HDX 8.9 kiekjes in het deksel van de zaak Belkin. De promotionele informatie over Amazon (waar ik de QODE aangeschaft) geeft aan dat de tablet wordt gehouden in het deksel magnetisch, dat is hoe de Origami Case Amazon werkt, maar dat lijkt niet het geval te zijn. Terwijl gemakkelijk om de Kindle vastklikken in de Belkin is ongelooflijk moeilijk te verwijderen voor gebruik als een tablet. De lip van de Belkin deksel past bij de tablet veel te strak voor het eenvoudig verwijderen, iets dat niet nodig is als het magnetisch werd gehouden, zoals aangegeven.

De Belkin QODE geval faalt ook als een Smart Cover. Terwijl de meeste tablet gevallen zet het apparaat aan / uit bij het openen / gesloten, de QODE niet. Levensduur van de batterij van de tablet in het gedrang komt wanneer de zaak gesloten als het apparaat blijft draaien. Het is belangrijk om de tablet uit te schakelen bij het sluiten om het weg te zetten. Het gebrek aan magnetische sluiting wordt aangepakt door Belkin Door een onhandige elastische band om de zaak gesloten te houden, anders een spleet gesloten.

De Kindle Fire HDX kan worden gestut in twee verschillende kijkhoeken voor gebruik met de Belkin toetsenbord. Dat is handig, behalve Belkin bezuinigen in het productieproces, dat is ronduit slordig. De tablet wordt op het geval waarover magneten, maar in plaats verankeren van de magneten in de QODE deksel Belkin kostenbesparing door lijmen dunne magneten op het deksel.

Een van de magneten trok de zaak (zie afbeelding hierboven) slechts een uur naar het gebruik van de QODE. Online onderzoek toont aan dat dit is een veel voorkomend probleem voor QODE eigenaren, en dus een ontwerp / build fout. Belkin moet zich bewust zijn van dit probleem en moet stoppen met ze te verkopen totdat de zaak opgelost. U kunt de magneten weer superlijm op zijn plaats, maar nogmaals, dat is onaanvaardbaar voor een $ 90 case.

Het toetsenbord werkt goed voor het typen zoals gebruikelijk is bij Belkin toetsenborden voor andere tablets. Dat verbleekt in vergelijking met het ontwerp gebreken in dit keyboard, echter.

De QODE kosten via een microUSB-kabel die wordt meegeleverd. Het moet een aantal maanden duren op een lading zoals de meeste Bluetooth-tablet toetsenborden. Er is geen manier die ik kan vinden om het batterijniveau, een vreselijke omissie voor een batterij aangedreven apparaat te controleren.

Deze herziening van de Belkin QODE Keyboard Case voor de Kindle Fire HDX 8.9 is kort vergeleken met de tientallen toetsenbord reviews voor andere tablets ik heb gedaan. Het is zo’n verschrikkelijke ontwerp, en zo slecht geëxecuteerd, dat ik sterk aanbevelen die overweegt de aankoop van een tot dezelfde fout die ik niet te maken.

Reviewers waardering: 3 van de 10

Beste iPad Air keyboards (hands on): januari 2014

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar