Google lanceert aangepaste gevallen Nexus-telefoons

Google heeft een lijn van aangepaste gevallen voor zijn Nexus smartphones op donderdag beschikbaar lanceerde nu via de Google Store voor $ 35.

Onder de naam “Live-zaken”, Google zegt dat je kunt uw eigen foto uploaden of gebruik een locatie van Google Maps om een ​​aangepaste steun te ontwerpen voor uw Nexus 5X, Nexus 6 en Nexus 6P telefoons. Zodra u een case ontwerp te kiezen, zal Google u toelaten om een ​​wallpaper te evenaren te downloaden.

Met name Google heeft een versie van de zaak gestart met een programmeerbare knop op de achterkant die kan fungeren als een snelkoppeling naar uw favoriete app.

Google zodat gebruikers gevallen ontwerpen via de tool op Google Store, waar ze filters kan toevoegen aan de foto naar hun zin aan te passen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test