Bedrijven kunnen geen gebruik maken van Office op Windows RT tablets !?

Een van de attracties van Windows RT tablets om zaken was geweest te zijn dat het kwam met een gebakken-in versie van Office 2013. En zo zal het, het is gewoon dat je kan, of niet, in staat zijn om dat nummer te gebruiken voor “commerciële, non-profit of inkomstengenererende activiteiten.” Wat zeg je?

Microsoft Office voor Windows RT: Hoe om te verhuizen naar een commercieel gebruik licentie; Microsoft neemt uiteindelijk de wikkels buiten zijn Surface hardware; Waarom Windows RT tablets zijn ingesteld om te mislukken, Windows 8 in de onderneming: de versnippering en de implementatie; Office 2013 op Windows RT – business as usual; Windows 8 tabletten: Born to fail

Als vreemd klonk voor mij ook, maar Windows RT-tablets zal komen met Office Home en Student 2013 RT en Microsoft stelt uitdrukkelijk dat het “niet voor gebruik in commerciële, non-profit, of inkomsten-genererende activiteiten.”

Microsoft heeft lang formeel geoordeeld dat de Home and Student versies niet werden goedgekeurd voor zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld, Office Home and Student 2010 is uitsluitend in licentie gegeven voor “niet-commercieel gebruik voor de leden van uw huishouden.”

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

De Windows 8 Pro-tablets en Surface-apparaten, met x86-processors, zijn bedoeld voor de mainstream IT-markt en zal een zakelijke versie van Office 2013 te ondersteunen .. Toch, Windows RT en, ARM-powered Surface tablets van Microsoft, zijn bedoeld voor Android te nemen tafels en iPads in de Bring Your Own Device (BYOD) markt. Er is geen nieuws van een “full” extra-kosten Office suite voor RT geweest.

Wes Miller, research VP bij Directions on Microsoft, speculeerde op Twitter dat je, “moet een abonnement op Office 365 of een pc met Office 2013 tot ‘biz unlock’ Office H & S op Windows RT.” Simon Bisson, een freelance journalist technologie en Windows 8 deskundige, is van mening: “Als u een Office 365-licentie (bijvoorbeeld) met meer rechten die meerdere dekt installeert u in staat bent om het te gebruiken op H & S zijn.

Wat is het Evangelie waarheid? Het was pas Mary Jo Foley, de website top Microsoft verslaggever, deed wat graven dat Microsoft eindelijk zijn positie verduidelijkt. Foley ontdekt dat u Office RT kunt gebruiken voor zaken als u ook een licentie kopen voor Office 365 ProPlus, Office 365 Small Business Premium, Office Midsize Business of Office 365 Enterprise. Anders ben je pech.

Terwijl het mysterie is opgelost, is het vreemd dat aan de vooravond van Windows RT en Office RT release Microsoft verliet haar onderneming, kleine bedrijven en non-profit klanten verward over de vraag of ze in staat zijn om legaal te gebruiken Office RT voor zakelijke doeleinden.

Met een tip van de hoed om Adrian Kingsley-Hughes en Mary Jo Foley voor hun hulp bij het melden van dit verhaal. Bijgewerkt met informatie gevonden door Foley.

 verhalen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal