21 nieuwe torrent sites toegevoegd aan het Verenigd Koninkrijk verboden lijst

Een Italiaanse rechtbank heeft geoordeeld dat internetproviders in het land moet voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot de file-sharing sites.

Eenentwintig extra torrent sites en aggregators worden nu geblokkeerd in het Verenigd Koninkrijk.

Muziekindustrie BPI groep behaalde een High Court bevel eerder deze maand, waarin werd bepaald dat de Britse ISP’s de toegang van hun klanten om de 21 sites moeten blokkeren, met het verbod in werking treden vanaf nu.

“Music bedrijven werken hard aan een bloeiende digitale sector muziek in het Verenigd Koninkrijk te bouwen, het aanbieden van fans groot gemak, keuze en waarde, maar deze inspanningen worden ondermijnd door illegale sites die rip off kunstenaars en niets te levendige muziek van Groot-Brittannië scene dragen. We vroegen de plaatsen om te stoppen met inbreuk op het auteursrecht, maar helaas deden ze niet en we waren vertrokken met weinig andere keus dan te wenden tot de rechter, waar de rechter beschouwd als het bewijs en verklaarde dat ISP’s geen toegang zouden dienen tegen hen: ‘Geoff Taylor, CEO van BPI, zei in een verklaring.

BPI; verkregen vergelijkbaar verbod op orders voor vier torrent sites; – The Pirate Bay, Kat, H33t en Fenopy – eerder dit jaar, maar, veel gebruikers in staat waren om het blok te omzeilen, zonder al te veel moeite.

Volgens de BPI, heeft het blok tot een “aanzienlijke vermindering” bij gebruik van de gebieden, hoewel de organisatie geen details over hoe was dit afgenomen heeft verschaft.

Met ingang van vandaag, de 25 sites geblokkeerd in het Verenigd Koninkrijk

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Lonely Planet: Piraterij heeft ons niet schelen, Pirate Bay en vier meer torrent sites geblokkeerd raken in Italië; Platenmaatschappijen willen piraterij dader maken van een database in het Verenigd Koninkrijk, Spanje’s nieuwe piraterij straf: zes jaar in de gevangenis

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

verder lezen