Adobe ups data science spel, revamps Marketing Cloud, lanceert co-op voor cross-apparaat marketing

Adobe op dinsdag vernieuwde haar Marketing Cloud met een gemeenschappelijke gebruikersinterface, diepere integratie tussen haar core instrumenten, verbeteringen voor mobiele en meer analytische functies.

Het bedrijf, dat zijn verbeteringen op zijn Summit-conferentie in Las Vegas zal schetsen, wordt ook draaien van de Marketing Cloud meer te richten op de ervaringen van klanten.

Op de data science front, Adobe is het toevoegen van digitale marketing algoritmen, beschikt om te voorspellen en te leveren ervaringen en mogelijkheden, zoals smart tags, publiek segmentering, lifetime value voorspellingen en geautomatiseerde ad inzichten. Deze algoritmen zijn hele Adobe diensten wordt bestrooid zoals Photoshop CC voor de inhoud op de hoogte technologieën en Document Cloud voor beeldverwerking.

John Mellor, vice-president van business development en strategie bij Adobe, zei dat het bedrijf zich in een unieke positie om de inhoud, data wetenschap en analytics combineren om marketing boodschappen te leveren over meerdere schermen.

Om Mellor, digitale marketing is de volgende golf van enterprise verstoring. “De Marketing Cloud is in de voorhoede van de ervaring business”, aldus Mellor. “De vraag van consumenten om te interageren met merken in nieuwe en unieke manieren fundamenteel veranderen van de onderneming.

Adobe is van plan om ervaringen te leveren met een creatieve inhoud twist. Rivals variërend van Google om Salesforce en Oracle richten zich op data naar de juiste marketing te leveren op het juiste moment. “Content is de troef voor ons. Ervaring is niet over het definiëren van een moment of gelegenheid. Het gaat om het leveren van die ervaring.”

Samen met de Marketing Cloud revisie, Adobe, die een sterke winsten van vorige week gemeld, is het creëren van de Adobe.io Developer Portal, waarvan één API om verbinding te maken met de diensten van het bedrijf levert. Voorheen Adobe had meerdere API’s voor haar kerndiensten. Gezien Adobe’s digitale marketing bedrijf werd via acquisities gebouwd, had het bedrijf een schare van API’s.

“De uitdaging was het aansluiten en integreren deze API’s en hen te verbeteren,” zei Mellor. Adobe.io zal API’s voor de Marketing Cloud, Creative Cloud en andere Adobe-diensten.

Adobe zal de Adobe Exchange te werken aan de integratie toe met Microsoft Dynamics CRM en andere partner;. Het bedrijf lanceerde Certified Metrics met partners comScore en Nielsen om cross-scherm gebruik bij te houden;. Adobe bieden gluurt bij aanstaande functies en diensten uit de labs.

Een andere belangrijke lancering van Adobe is de Marketing Cloud Device Co-op. Deze co-op zal streven naar anonieme gegevens te combineren om beter te richten op klanten over meerdere schermen. Het doel is om algoritmes gebruiken om te voorspellen dat een vrouw die afzonderlijke plaatsen op verschillende apparaten bezocht zonder inloggen is dezelfde persoon.

Door het bijhouden van de gegevens privé, kunnen consumenten-mensen-based marketing te krijgen op schaal dat is persoonlijk en relevant.

Adobe schetste dit overzicht

Op de privacy voorzijde, wordt de persoonlijke identiteit gegevens nooit openbaar gemaakt en persoonlijke bezoek ter plaatse informatie wordt niet gedeeld door co-op leden. Enige apparaat links worden gedeeld. Consumenten zullen in staat zijn om hun apparaten en deelnemende merken zien en opt-out. Adobe zal de privacy instrumenten voor co-op-leden te creëren.

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Asa Whillock, product manager, Adobe Marketing Cloud, zei Adobe functioneert als een rentmeester van gegevens in de co-op en ieder lid heeft een stukje van de puzzel gegevens. “We zijn de kracht van log-ins, intaking IP-adressen en het toevoegen van probabilistische targeting voor deterministische banden,” zei Whillock.

Het laatste deel van Adobe’s Summit barrage draait om videodiensten. Het bedrijf werkt aan tv-kijken op verschillende platforms te meten, leveren gepersonaliseerde marketing en content en het creëren van een streaming instrument dus TV kunt naar de overkant van de schermen, zonder gebonden te zijn aan een kabel-pakket.

Onder andere prullaria vermeldenswaard

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen