AMD snijdt 10 procent van de beroepsbevolking

AMD gesneden 10 procent van de werknemers in een beweging om kosten te besparen en maken grotere weddenschappen op low-power chips en cloud computing.

Volgens een verklaring, zal AMD operationele kosten gesneden door $ 10 miljoen in het vierde kwartaal en $ 118.000.000 in 2012. De totale operationele besparingen in 2012 zal boven $ 200 miljoen.

Nieuwe CEO AMD Rory Read zei dat de herstructurering “, bedoeld om ons vermogen om consequent op de behoeften van onze wereldwijde klantenkring en het belang van leidende posities in een lager vermogen, opkomende markten en de cloud te verbeteren.”

AMD voegde eraan toe dat de ontslagen van alle functies wereldwijd zal beïnvloeden en zijn volledig aan het eind van het eerste kwartaal. Het bedrijf zal een herstructureringslast van $ 101.000.000 in het vierde kwartaal met $ 4.000.000 in het eerste kwartaal van 2012.

AMD levert solide Q3 in Read’s debuut

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen