ANZ’s biometrie, Android-netwerken, en rode onderbroek Conroy’s

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Als het vrijdag, is Technolatte dag. En we hebben de laatste van de verplaatsing ANZ Bank in biometrie, de virtuele Megadroid netwerk, en Communicatie Minister Stephen Conroy’s “ongebreidelde juridische macht” over rode onderbroek kreeg.

Op deze week Technolatte podcast, we bespreken

ANZ, vooruit met een NFC proef betalingen; en kijken naar biometrie als onderdeel van een AU $ 1500000000 investeringen in mobiele technologie

Onderzoekers; creëren van een virtuele Android-netwerk, om te testen wat in het geval van een massale epidemie van malware, een terroristische aanslag of een natuurramp zou gebeuren

Waren; Conroy’s opmerkingen over het hebben van de macht om spectrum bieders dragen rode onderbroek op hun hoofd, bizarre, of geschikt zijn voor het publiek maakte hij de opmerkingen?

U kunt zich abonneren op Technolatte op iTunes.

Speelduur: 19 minuten, 28 seconden.

ANZ, vooruit met een NFC proef betalingen; en kijken naar biometrie als onderdeel van een AU $ 1500000000 investeringen in mobiele technologie, onderzoekers, creëren van een virtuele Android-netwerk, om te testen wat in het geval van een massale epidemie van malware zou gebeuren, een terroristische aanslag of natuurramp; Waren; opmerkingen Conroy’s over het hebben van de macht om spectrum bieders dragen rode onderbroek op hun hoofd, bizarre, of geschikt zijn voor het publiek maakte hij de opmerkingen?

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace

Veiligheid; Het Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank shuffle tech executive dek, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld; Big Data Analytics;? NAB, Westpac-backed Australian startup lanceert Open Data Marketplace