Apple’s iPad Pro: Zullen bedrijven bijten?

iPhone 6s Apple zal het middelpunt van deze week te nemen en te houden een enorme upgrade cyclus lopen, maar de iPad Pro, een groot scherm tablet is ontworpen voor de onderneming, kan meer belangrijk voor een diversificatie van de productie perspectief.

De grote vraag is of ondernemingen zullen bijten op de iPad Pro, die zal worden uitgevoerd als lenig als een tablet te worden en vervangen van een laptop.

Een reden dat 2-in-1 inrichtingen versturen sterke groei die tabletten lijken tweener apparaten. Voor bedrijven, tabletten vertegenwoordigen nog een ander koopcyclus. Bedrijven willen niet pc’s en tablets op een vervangende fiets te zetten.

Die werkelijkheid is de reden waarom Microsoft’s Surface Pro heeft resoneerde. Twee-in-één convertibles eindelijk ontworpen goed genoeg om kopers die te creëren inhoud, het werk en het gebruik van een tablet om entertainment en data verbruiken aan te trekken.

Maar het is onduidelijk of de iPad Pro gaat resoneren met een big bang. De grote iPad zal zeker vinden een publiek, maar enterprise adoptie is niet gegarandeerd.

Waarom? Apple’s iOS is geweldig voor mobiliteit en kan nu multitasken, maar het is niet een slam dunk voor werk doeleinden en het creëren van content. De wolk en Office apps van Microsoft te maken iOS meer aantrekkelijk, maar OS X is waarschijnlijk een betere optie.

Microsoft heeft gebruikt Windows 10 tot verschillende schermformaten te verenigen en dat verhuizing zal enterprise zorgen te verlichten. Apple heeft dichter bij de integratie van OS X en iOS verplaatst, maar de twee platforms zijn niet verenigd. Beschouw twee recente neemt de iPad Pro

Wat te verwachten op Apple’s 9 september gebeurtenis; iPhone 6s melden: 12MP camera, 4K-video-opname, mogelijk OLED-display; Maak je klaar enterprise: iPad Pro verluidt lanceert volgende week, Apple’s iPhone 6S: De piek van de smartphone verveling?

Beide standpunten ingaan op een belangrijk thema. Een iPad Pro is waarschijnlijk niet zo nuttig als een MacBook te zijn van een corporate perspectief. Met andere woorden, kan de iPad Pro niet in staat zijn te concurreren met zijn grote broer — de MacBook.

Als je kijkt naar de lichtgewicht MacBook, de 12-inch een is strak, licht en handig, ik ben nog steeds niet zeker of ik de iPad Pro veel aandacht te geven. Er is een veronderstelling onder analisten dat de iPad Pro MacBook verkoop zal kannibaliseren. Ik durf te wedden dat het niet zal. Als het gaat om de mobiliteit, de MacBook is waarschijnlijk zo licht, zo niet lichter dan een iPad Pro met misschien wel meer mogelijkheden.

Apple heeft opgevoerd haar enterprise spel aanzienlijk, maar het beroep op bedrijven zal komen van gedifferentieerde apps die waarschijnlijk via een iPhone zal worden geleverd. De iPad Pro worden niet geschuwd, maar je moet je enthousiasme te beteugelen als je verwacht om de iPad productlijn een enorme boost geven.

de website Monday Morning Opener is onze opening salvo voor de week in tech. Als wereldwijde site, dit redactionele publiceert op maandag om 08:00 CET in Sydney, Australië, dat is 18:00 Eastern Time op zondag in de Verenigde Staten. Het is geschreven door een lid van de wereldwijde redactie van de website, die is samengesteld uit ons lood redacteuren in Azië, Australië, Europa en de Verenigde Staten.

Jason Perlow: iPad Pro: Apple’s enterprise-grade aanbod is een stedelijke mythe, Adrian Kingsley-Hughes: Ik wil niet dat een iPad Pro, ik wil een OS X-tablet

Hardware; Top accessoires voor je MacBook (september 2016), Social Enterprise; Top 10 apps: Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar, hardware; Top 25 accessoires voor je MacBook, mobiliteit; Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen om hun klanten te verrassen

Eerder op maandagochtend Opener

Top accessoires voor je MacBook (september 2016)

Top 10 apps: Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar

Top 25 accessoires voor je MacBook

Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden