BrightIdea.com beheert uw heldere ideeën …

BrightIdea.com is één van de bedrijven op mijn 2008 watch list. Het bedrijf biedt bedrijven een proces waarin ze kunnen stimuleren en beheren van innovatie. Afgelopen maand heb ik zitten met Matthew Greeley, CEO en oprichter, bij mijn favoriete zakelijke bijeenkomst plaats, de ‘Lucky Penny “diner in San Francisco (24 ontbijt!).

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

Het beheer van innovatie is makkelijker gezegd dan gedaan en grote organisaties zijn notoir slecht in staat om te genereren en grote ideeën geld te verdienen. Xerox Palo Alto Research Center is de poster kind voor zulke dingen, maar alle organisaties hebben vergelijkbare problemen.

Innovatie lijkt te gebeuren op willekeurige wijze, of helemaal niet. Maar vrijwel alle grote organisaties graag trompet hoe innovatief ze zijn, als bij het gebruik van de term innovatie vaak genoeg zij kunnen leveren innovatie gebeuren. Dat is een reden waarom de term innovatie is veel meer dan gebruikt deze dagen.

BrightIdea.com voorziet in een werkwijze en tools die echte innovatie te helpen voorkomen. En het bedrijf heeft een grote 2007 gehad, het winnen van grote klanten als Cisco Systems en het is op een rol om meer te winnen in 2008.

De heer Greeley zegt dat Cisco gebruikt BrightIdea om innovatieve ideeën te oogsten dat het dan zal financieren en ontwikkelen tot bedrijven

Cisco kondigt Cisco I-Prize naar New Business Ideas Identificeer

Andere software bedrijven zoals Salesforce zijn begonnen met de noodzaak van een soortgelijke dienst herkennen. Maar BrightIdea is geweest bij het sinds 1999 en de software wordt gebruikt door 250 bedrijven, met inbegrip van Hallmark, Bristol Myers Squibb, Bosch, Emerson, ING Financial en het Amerikaanse Ministerie van Defensie.

BrightIdea heeft processen al in de plaats die het volgende doen; Idea Collection, Team Evaluatie, gezamenlijke ontwikkeling, Campagne Management, gebruikersprofielen, Promotions, Rewards && Recognition; WorkflowAutomation, Real-Time Alerts, Process Monitoring, Key Metrics & Analytics Dashboard, Employee Directory integratie, Microsoft Word en Excel-integratie.

Het heeft een schat aan functies die niet worden gevonden in een andere software, en het is schaalbaar naar grote aantallen gebruikers te omvatten.

Ik zou graag BrightIdea’s software te gebruiken als een soort brain trust voor Silicon Valley. We hebben allemaal veel te veel slimme ideeën om te proberen geld te verdienen ze allemaal, waarom niet gooien ze in een centrale zwembad en ontvang een 1 procent bruto-inkomsten rendement op dat anderen erachter te komen hoe om geld te verdienen?

Brightidea.com – On Demand Innovation Management Software

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport