Consumer Reports: Apple Watch is de beste huidige SmartWatch

(Consumer Reports); Mijn volledige herziening van de Apple Watch Sport editie ging gewoon leven met een 8,5 / 10 rating. Consumer Reports geplaatst resultaten van haar SmartWatch rapport met de resultaten die de Apple Watch roestvrij staal model is de beste SmartWatch je kunt kopen vandaag.

Consumer Reports getest duurzaamheid, gezondheid functionaliteit, leesbaar in fel en weinig licht, gebruiksgemak, en het gemak van interactie. De top SmartWatch scoorde een 71 ons van 100 met de laagste score wordt 30. Je moet inloggen als abonnee om alle details te zien.

Negen verschillende smartwatches werden getest met de volgende rankings. Consumer Reports getest 11 smartwatches, maar ik heb de 38mm niet tellen en 42mm Apple Horloges als verschillende modellen in deze lijst hieronder

De beste Android Wear SmartWatch is de LG G Horloge R, dat is inderdaad een uitstekende keuze. De Pebble De tijd is nog niet beschikbaar, dus was niet opgenomen in deze tests regime.

Apple horloge

Deze website Review: Een mooie, gewaagd horloge, met complicaties; Apple stelt hoge bar voor smartwatches op de eerste poging, Hidden poort voor Apple Watch kan worden gebruikt om op te laden, misschien wel meer, 7 tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe te krijgen Apple horloge

De duurzaamheid testen omvat krasbestendigheid testen en de Apple Watch roestvrij staal model uitgevoerd de beste. Dit model heeft een saffier kristal gezicht. De Apple Watch Sport Ik heb gebruik gemaakt van een Ion-X glas gezicht en scoorde lager heel goed in plaats van Excellent. Dit was dezelfde rating als de meeste andere smartwatches, met uitzondering van de Apple horloge met saffier glas.

Ik vond het heel betrekking dat de zwaar geadverteerd als waterbestendig Sony SmartWatch 3 niet door de Consumer Reports test met twee monsters en eindigde op de laatste plaats. Ik heb lopen in de regen met mijn SmartWatch 3 en tot nu toe heeft hij feilloos uitgevoerd. De afneembare opladen deur kunnen zijn waardoor de waterdichtheid mislukkingen.

Gelukkig, mijn veel duurdere Apple Watch Sport voorbij de Consumer Reports waterbestendigheid testen, terwijl de Pebble Steel presteerden het best in deze test.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s