Dell Optiplex updates groene geloofsbrieven

Snelle update over Dell OptiPlex desktop productlijn: Het bedrijf heeft een nieuwe editie, genaamd OptiPlex 980, dat een voeding die is 90 procent energiezuiniger heeft geïntroduceerd. Het chassis gebruikt ook meer post-consumer gerecycled materiaal dan de vorige generaties van de technologie, en de OptiPlex 980 voldoet aan zowel Energy Star 5.0 en EPEAT Gold-certificering niveaus. Dit, terwijl het verstrekken van de prestaties ongeveer 35 procent betere prestaties. De startprijs voor het nieuwe systeem zal rond de $ 807.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren