Maar mijn printer inkt …

Pink kan het nieuwe zwart zijn als je mijn trendy studenten geloven, maar dit is de nieuwe “Mijn hond at mijn huiswerk.” Aangezien de meeste van ons opdrachten moeten worden getypt, studenten tonen vaak ‘s morgens een krant is te wijten klagen hun gebrek aan inkt of hun gebroken inkjet. Ik gewoonlijk niet klagen over hen ook niet, omdat mijn crappy inkjet in mijn kantoor aan huis is altijd de inkt ook. Echter, het aantal studenten die nog niet denken aan papieren e-mail naar een instructeur is opmerkelijk groot. Wat nog belangrijker is, het aantal leraren niet bereid om documenten elektronisch te accepteren is opvallend klein. Dit alles betekent dat scholen en ouders dragen de kosten van het drukken wanneer elektronische middelen bestaan ​​om gemakkelijk uit te wisselen en te bekijken bestanden.

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Waarom maken we onze studenten uit te printen papieren? Ik weet dat ik ontving talloze papieren terug op de middelbare school en college dat mijn instructeurs had “bloedde helemaal over,” mijn fouten gelukkig gewezen in rode inkt;. Hoewel er een zekere voldoening in het onderwerpen van mijn studenten aan dezelfde marteling, dit is de 21ste eeuw en er zijn talloze manieren om elektronisch te leggen aan mijn leerlingen hoe hun onvermogen om een ​​volledige zin te schrijven echt toe doet, zelfs in een hoogwaardige technologie. En nee, dit betekent niet dat het afdrukken van het papier zelf en daarna het schrijven van commentaar.

Opmerkingen en feedback kan eenvoudig worden ingevoerd via de editing tools ingebouwd in alle recente incarnaties van Microsoft Office en OpenOffice. Beter nog, kan feedback worden verstrekt via e-mail of gewoon ingebed in het elektronische document. Zelfs bij pence een pagina, de kosten van het afdrukken van documenten voegt snel, vooral als leraren toevallig worden met behulp van inkjets aan hun bureau. Of de kosten worden doorberekend aan studenten of voor rekening van de school, kan invloed op het milieu, alsmede de onderste regel worden gecontroleerd door gebruik te maken van de netwerkinfrastructuur die je zo hard op te bouwen hebben gewerkt. Veel student informatie-systemen en stand-alone producten, zoals Edline ook toestaan ​​dat studenten aan het werk te verlaten in een “digitale dropbox”, zodat beheerders eenvoudig aanmelden voor elektronische communicatie (zoals vereist door de recente rechterlijke uitspraken) en het verstrekken van een efficiënt middel voor leraren om feedback te krijgen aan studenten.

Niet alleen een modernere aanpak besparen tijd en middelen (voor studenten en docenten), maar betekent ook een einde aan excuses. Zelfs, “het internet is gebroken in mijn huis” zal het niet meer knippen. Ik maak altijd zeker om een ​​paar extra goedkope flash drives in mijn zakken voor de Internet-uitgedaagd. Dit is een win-win, zolang we kunnen allemaal een aantal zeer oude gewoonten achter zich te laten.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX