Vijf grote obstakels geconfronteerd smartwatches

Denk smartwatches en fitness bands gaan naar the next big thing zijn? Volgens onderzoek van Kantar Worldpanel ComTech, zijn er vijf grote belemmeringen voor deze apparaten.

Van degenen die zeiden dat ze niet van plan was de aankoop van een SmartWatch of geschiktheid band in de komende 12 maanden, 41 procent zei dat de reden was dat ze te duur zijn. Terwijl je zou verwachten dat iemand om te zeggen dat van de Apple Watch, dit is een beetje verrassend gezien het feit dat de Pebble Classic begint bij $ 99 (dat gezegd, de Classic is, naar mijn mening, een lelijk stukje kit).

“Met wearables, de aankoopbeslissing zal sterk worden beïnvloed door de afwezigheid van de aard van de subsidie ​​mensen zijn gewend geraakt aan met smartwatches. Smartphone kopers zijn beschermd tegen de werkelijke kosten van hun apparaat, maar ze zullen de werkelijke kosten van wearables zien het begin “, zegt Carolina Milanesi, hoofd research bij Kantar Worldpanel ComTech.

Ofwel de Apple Watch is het definiëren van alles over de SmartWatch markt – met inbegrip van prijs – of de Pebble is een onbekend buiten de gelederen van geeks, nerds en early adopters.

De volgende reden, met 33 procent van degenen die niet geïnteresseerd zijn in smartwatches aangehaald, is dat hun smartphone al doet alles wat ze nodig hebben. Nogal een geldige claim gezien het feit dat smartwatches zijn, over het algemeen, weinig meer dan een tweede scherm voor smartphones.

De volgende reden is een echte zinger – 32 procent zei dat ze gewoon niet dragen van een horloge. De alomtegenwoordigheid van de smartphone gedood horloge dragen, en het kan hebben gedood smartwatches voordat ze zelfs een kans om op te stijgen.

Een andere reden voor het niet springen op de SmartWatch bandwagon, met 29 procent van de respondenten genoemd, was dat smartwatches gewoon waren niet nuttig voor hen. 27 procent zei ook dat ze niet begrijpen waarom ze één, wat suggereert de vorige reden zou meer down to slechte marketing dan mensen maken van een weloverwogen beslissing nodig is.

“Gezien de slechte baan verkopers tot nu toe hebben gedaan bij het bepalen van de SmartWatch categorie is het verrassend dat 52% van de ondervraagden waren in staat om te bepalen wat deze apparaten zijn: iets wat je draagt ​​als een horloge, en dat laat je loopt apps,” Milanesi zei .

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Met slechts 3 procent van de Amerikaanse bevolking ouder dan 16 het bezit van een SmartWatch of geschiktheid band, er is duidelijk enorme ruimte voor uitbreiding. Maar het is duidelijk dat er een aantal ernstige belemmeringen in de weg naar groei. En terwijl sommige van deze belemmeringen kunnen worden aangepakt (zoals prijs), andere factoren (zoals resistentie tegen het dragen van polshorloges) misschien niet zo gemakkelijk te overwinnen.

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Video tour van mijn draagbare tech spullen; Waarom tanken iPad verkoop zijn deels naar beneden naar de iPad 2; Surface Pro 4 en Surface Boek menens is, maar geen grote bedreiging voor Apple; Apple draait iOS in een iTunes-achtige puinhoop; iPhone 6s geplaagd door mystery shutdown bug, kan Windows 10 installer op uw pc of je het nu wilt of niet

3D Printing; 3D printing handen op:? Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?