2015: het jaar om een ​​vuur onder DevOps licht

DevOps lijkt misschien een logische aanpak voor het verbeteren en versnellen van bedrijven ‘IT levering mogelijkheden zijn, maar het gaat om een ​​aantal overtuigende nemen om nieuwe praktijken op zijn plaats te zetten. Ontwikkeling winkels en activiteiten centra hebben de neiging om van twee verschillende geesten te zijn, vaak met behulp van verschillende instrumenten.

evenals andere delen van de onderneming, alsmede – DevOps voorstanders zal druk in het komende jaar werken om deze twee werelden bij elkaar te brengen. Er is een echte urgentie om het maken van dit gebeuren. De 2014 Puppet Labs onderzoek onder 9500 IT-professionals vindt een direct verband tussen een continue levering van software en de prestaties van de organisatie. “Als IT performance toeneemt, de winstgevendheid, de markt productiviteit shareand ook toenemen. IT is een competitief voordeel, niet alleen een nut, en het is nu belangrijker dan ooit om te investeren in IT-prestaties.”

Praktische tips voor het maken van DevOps een realiteit in 2015 wordt geleverd door Trevor Parsons, chief scientist en mede-oprichter van LogEntries, die onlangs gespeld belangrijke punten op wat het zal nemen om DevOps bewegen in je onderneming te krijgen

Bouw een DevOps cultuur. DevOps heeft de steun van de operaties. “Tot operaties kunnen bepalen hoe de nieuwe mentaliteit van cultuur bevorderen van activiteiten te omarmen in zijn dagelijkse regime, is er geen manier om dit aspect van DevOps groeien te helpen”, zegt Parsons. De Marionet rapport weergalmt het belang van cultuur, opmerkend dat “de culturele praktijken en normen die high-trust organisaties karakteriseren – goede informatie flow, cross-functionele samenwerking, gedeelde verantwoordelijkheid, leren van mislukkingen en encouragementof nieuwe ideeën – zijn dezelfde als die in het hart van DevOps.

Help gebruikers begrijpen dat netelige IT problemen niet kunnen worden opgelost met een “app.” Eindgebruikers zijn verwend door de consument kant van IT – ze worden gebruikt om naar beneden te trekken, op een opzegtermijn van een momenten ‘, wat gereedschap en apps die ze nodig hebben om het probleem bij de hand op te lossen. “Zakelijke gebruikers geloven dat alles kan worden opgelost met een app, maar dat is vaak niet waar”, zegt Parsons. Hulpmiddelen en apps voor de onderneming moeten worden “naar behoren worden geïntegreerd met back-end systemen als onderdeel van de samenhangende enterprise-infrastructuur”, zegt hij. Plus, ‘als het gaat om DevOps tooling en configuratie management, is er nog steeds veel verwarring over welke instrumenten doen wat, en hoe ze met elkaar spelen – als het allemaal.

Breng verdergaande automatisering van het proces. “Network engineers – als zij zich kandidaat automatisering op alle – zijn ofwel doen ad-hoc scripting of tik op een dedicated software engineering team om homegrown systemen te bouwen voor het gebruik ervan”, zegt Parsons. Hierdoor vele hedendaagse ondernemingen ingewikkelde netwerken van verzuilde, maar afhankelijk, subnetwerken.

Point IT-budgetten in de richting van DevOps. Financiering voor tools, training en technologie, natuurlijk, kan de kleverigste uitdaging van allemaal, omdat de budgetten zijn verankerd aan de belangen van de afdelingshoofden. “De kloof tussen het netwerk engineering teams die de tools en de beslissers die betalen voor hen wordt groter nodig hebben”, zegt Parsons.

(Thumbnail photo: HubSpot.)

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis