Amazon Web Services te kopen AppThwack amid Device Farm debuut

Amazon Web Services wordt steeds nog groter met de nieuw onthulde overname van AppThwack.

Opgericht in 2012, de Portland, Ore.-based startup is gespecialiseerd in het bouwen en het verstrekken van automatisering instrumenten en diensten voor de ontwikkeling van iOS, Android en web apps.

Nieuwe gevallen in zeven regio’s gelanceerd leveren het hoogste niveau van de prestaties van de processor op EC2, gericht op het high-performance computing toepassingen.

De AppThwack team bevestigde de deal op haar website op dinsdag. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

AppThwack zal ophouden te functioneren als een stand-alone product en zal afsluiten en niet beschikbaar na 1 september.

Echter, AppThwack al raakte de grond lopen bij AWS is dat het de ruggengraat van een nieuw programma van de cloud reus, die debuteerde op maandag vormt.

Dubbed AWS Device Farm, is de service bedoeld om ontwikkelaars te helpen testen Android and Fire OS app kwaliteit tegen meer dan 200 modellen mobiele apparaten en besturingssystemen in de AWS Cloud.

AWS evangelist Jeff Barr legde verder uit in een blog post over hoe gefragmenteerd (en frustrerend) deze scenario’s kan zijn voor app-ontwikkelaars

Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets te micro Focus in 8800000000 $ deal

De AWS Device Farm is al leven en beschikbaar voor ontwikkelaars om te testen direct aan de slag.

Pricing wordt afgebroken door eenheden van het apparaat minuten met 250 minuten voor het grijpen door middel van een gratis proefperiode. Na de proefperiode voorbij is, gebruikers betalen 17 cent per apparaat minuut.

Er is ook een onbeperkt plan voor het testen op alle ondersteunde Android of FireOS apparaat bij vaste maandelijkse vergoeding van $ 250.

Afbeelding via de Amazon Web Services Blog

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

HPE offloads ‘niet-essentiële’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal