AMD duwt reset op milieudoelstellingen

Net een heads-up die chip-maker Advanced Micro Devices heeft een aantal van zijn milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen initiatieven gedeeltelijk gebaseerd bijgewerkt, op het feit dat de activiteit in het basisjaar 2009, was veel lager dan normaal. De reden dat AMD resetten haar doelstellingen terug in dat jaar was omdat het grootste deel van haar productie-operatie verkocht aan Global Foundries, wat uiteraard een impact op de voetafdruk gehad. Kortom, de uitstoot van broeikasgassen in verband met dat jaar waren lager dan normaal.

In een blogpost op 14 februari, AMD mondiale duurzaamheid manager Justin Murrill, zegt dat de nieuwe doelstelling van AMD voor de uitstoot van broeikasgassen (BKG) emissiereducties is 5 procent tussen 2009 en 2014. Dat geldt ook voor Scope 1 en Scope 2 uitstoot. Op dit moment is het evalueren van Scope 3-uitstoot (het spul in verband met supply chain en business partners), maar het heeft geen concrete actie ondernomen.

Murrill schrijft

Onze strategie voor het bereiken van deze broeikasgassen doelen is om eerst rechtstreeks te verminderen onze ecologische voetafdruk door middel van energiebesparende projecten en efficiencyverbeteringen. Als onderdeel van deze inspanning, zullen we ons employee engagement programma, Go Green, om onze medewerkers te betrekken bij de pogingen tot instandhouding te verbeteren. We zullen ook hernieuwbare energie-opties, waaronder het opwekken van energie ter plaatse uit zonnepanelen, inkoop van groene energie uit nutsbedrijven en de aankoop van hernieuwbare energie kredieten te evalueren.

Nu zou een goede aan de lezers dat Intel is momenteel de top groene stroom koper in de Verenigde Staten te herinneren.

AMD heeft ook hersteld zijn doelstellingen waterverbruik reductie, nu gericht op een 20 procent reductie in 2014, op basis van het niveau van 2009. Het zal meer aandacht op per werknemer en per eenheid maatregelen, die in mijn gedachten zijn nauwkeuriger maatregelen van duurzaam ondernemen dan het werkelijke gebruik, hoe dan ook.

nieuwe massief doel afvalvermindering de chip-maker daarom vraagt ​​tot 70 procent van haar totale afval af te leiden van stortplaatsen. Het zal meer zorgvuldig te kijken naar ‘upstream’ kansen, nieuwe inkomstenstromen dat het zou kunnen bouwen, zelfs als het vermindert wat het “gooit.

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen