ARM is gericht op mobiele beveiliging, e-commerce stimuleren

ARM Holdings heeft een joint venture met Germalto om te proberen en het verbeteren van de toestand van de mobiele beveiliging gevormd.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

De Britse chip designer werkt samen met partners Gemalto en Giesecke & Devrient om Trustonic te vormen, de Wall Street Journal verslagen. De lancering van een nieuwe veiligheidsnorm voor smartphones, het voornemen van de joint venture is om de nieuwe beveiligingsprotocol integreren in elk niveau van een handset van de chip en het besturingssysteem om applicaties.

Potentieel kan een universele beveiligingsstandaard elimineren de noodzaak voor externe apparaten en software – waaronder bank kaartlezers en ID-verificatie systemen – en kan helpen als het gaat om het synchroniseren van bestanden tussen apparaten veilig.

Bovendien, de onderneming wil een veilige, “onzichtbare” gebied binnen een smartphone die niet interageren met de buitenwereld, en zal daarom niet in theorie zo kwetsbaar voor virussen of malware. Dit type standaard is gericht op de financiële sector, en kan gebruikt worden door banken en retailers om beveiligde e-commerce en mobile banking platforms bieden.

Trustonic is gebaseerd op ARM’s TrustZone technologie, die zich manifesteert als een zekerheid toestel binnen het silicium en kan worden geprogrammeerd in de hardware van een smartphone. Gemalto en Giesecke & Devrient wordt het verstrekken van de software die ARM’s security programmering zal uitbreiden.

Veiligheid wordt een steeds belangrijker thema voor smartphone en tablet-gebruikers. Het is niet alleen kwaadaardige apps die uw handset kan kapen en je dwingen om teksten te sturen naar premium nummers of stelen uw bankgegevens, maar zoals mobiel surfen inhaalt desktop surfen op het internet, het aantal bedreigingen hebben we op de hoogte zijn van blijft stijgen.

In recente nieuws, een nieuwe trojan variant in geslaagd om ongeveer vegen; $ 47.000.000, door middel van het infiltreren Europese smartphones, en er zijn verse beschuldigingen met betrekking tot het instellen van; Samsung mobiele apparaten, wat suggereert bewustzijn mag niet het enige probleem – maar tech ondernemingen zelf moet de veiligheid nog serieuzer dan voorheen.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar