Bekentenis van een Nexus 7 eigenaar: iPad Mini zal wegblazen

Ik ben eigenaar en het gebruik van meer gadgets dan zowat iedereen. Ik kan gerust zeggen dat ik die gadgets gebruiken zwaarder dan de meeste gebruikers. Het is niet ongewoon om me te zien met een of andere tablet in mijn handen.

Mijn huidige voorkeur tablets zijn de nieuwste iPad en de Nexus 7. Terwijl ik heb eigendom van en wordt gebruik gemaakt van verschillende Android-tablets, de Nexus 7 met Jelly Bean is de beste van de partij met een ruime marge. Het kleine formaat maakt het ideaal voor langere sessies en beter dan de iPad in dat opzicht.

Zo goed als de Nexus 7 is voor de meeste dingen, elke keer als ik pak de iPad-up ben ik getroffen door hoe veel beter de gebruikerservaring wordt vergeleken met die van de Nexus 7.

10 Nexus 7 apps voor de schrijver, 10 iPad apps voor de schrijver, De stealth Smart Cover-technologie in de Nexus 7; Het is niet een race to the bottom voor tabletten, het is ten strengste een iPad markt; Nexus 7: Verhaal van twee gevallen; Nexus 7 tablet: Een week in, Leuke dingen doen met Google Now op de Nexus 7, Top widgets voor de Nexus 7

De werking van de iPad is meer consistent, vloeiend en aangenamer dan die van de Nexus 7. Zelfs met de sterk verbeterde Project Butter verbeteringen in Jelly Bean, de iPad is meer aangenaam om te gebruiken.

Een groot deel van de consistente gebruikerservaring van de iPad is te wijten aan de apps. Of u nu houdt het gesloten systeem van iOS of niet, de apps werken meer consistenly ongeacht de functie. Wanneer u het vuur van een iPad app u weet waar alle controles zullen zijn als ze intuïtief zijn geplaatst.

Apps op de iPad werken zoals verwacht en met een aangename interface. Dat is over de hele linie, en waarom het gebruik van de iPad is zo aangenaam in vergelijking met het gebruik van de Nexus 7.

Ik ben op de plaat voor het gebruik van zowel de iPad en Android tablets te krijgen echte werk gedaan, en ik gebruik ze ook voor de typische vrijetijdsbesteding tabletten zijn beroemd om is. De betere gebruikerservaring geldt evenzeer voor de iPad voor alle toepassingen.

Hoewel bepaalde activiteiten zijn beter geschikt voor de kleinere Nexus 7, zoals e-boek lezen, de Kindle iPad app is beter dan die op Android. De eenvoudige functie van het sorteren van een grote ebook bibliotheek op meest recente activiteit, de voorkeursmethode, is vreemd genoeg afwezig in de Nexus 7. Het vinden van mijn meest recente aankopen is een nachtmerrie op de Nexus 7, terwijl makkelijk (en onmiddellijke) op de iPad.

UPDATE: ziedaar de nieuwste update voor de Kindle-app op de Nexus 7 heeft eindelijk sorteren toegevoegd door recente activiteiten.

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; tabletten; Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360- graad convertible, tabletten; Huawei MediaPad M3 octa-core tablet

Jelly Bean op de Nexus 7 is een lange weg naar de laggy, schokkerige werking van andere Android-tablets die in het verleden me noten gedreven pakken gegaan. Scrollen in windows is niet helemaal vloeiend, maar het is veel beter dan scrollen op andere Android-tablets.

Het is goed, maar niet goed genoeg in vergelijking met de iPad. Ik kan de Nexus 7 zwaar te gebruiken en hebben geen klachten. Dan pak ik de iPad en beseffen meteen hoeveel meer vocht en aangenaam om te gebruiken is in vergelijking met de Nexus 7.

De kwaliteit van de iPad apps is voor het grootste deel beter dan die beschikbaar zijn voor de Nexus 7. De starre regels van Apple plaatsen op ontwikkelaars wordt vaak bekritiseerd, maar het einde resultaten spreken voor zich.

Ik gebruik veel apps op zowel de Nexus 7 en de iPad, en ik kan niet denken aan meer dan één of twee op de Nexus 7 die beter zijn dan vergelijkbare apps op de iPad. Er zijn zeldzame uitzonderingen zoals de Gmail-app in Android, maar die zijn veel te zeldzaam.

Met behulp van een iPad is zo veel meer aangenaam in vergelijking met de Nexus 7, dat ik ben ervan overtuigd dat de geruchten iPad Mini (of als, ik noem het liever de iBook, zal de kleine tablet markt te veroveren en snel De prijsstelling van Apple legt op de kleinere. tablet zal zeker een factor zijn, maar weten het bedrijf waar ik denk dat ze zullen het goed te krijgen.

Ik kan zien dat Apple de verkoop van meer dan 10 miljoen iPad Mini’s in slechts een paar maanden. Zij zullen perfecte vakantie geschenken en de nieuwheid van een kleinere iPad populair zal zijn.

De kleinere omvang van de Nexus 7 is het enige voordeel ten opzichte van de bestaande iPad en de iPad Mini zal wegvagen dat uit. Ik verwacht dat de kleinste iPad zal vrijwel eigenaar van de kleine tablet markt vanaf de lancering.

Dit is mijn mening en het zal niet populair zijn met Android-liefhebbers. Dat is OK, maar het verschil tussen de iPad en de Nexus 7 raakt me in het gezicht elke keer als ik de Nexus naar beneden en pak de iPad.

Dat is niet alleen giswerk, die is gebaseerd op sterk met behulp van zowel de iPad en de Nexus 7. De Nexus 7 is goed, maar niet goed genoeg om het hoofd af een kleine iPad.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Huawei MediaPad M3 octa-core tablet