Beter dan Microsoft’s Surface Pro? Hier is de Windows 10 2-in-1 wordt gebouwd op de publieke opinie

Wat doet uw perfecte toestel eruit? Eve-Tech wil dat je om hen te vertellen, voordat ze proberen om het te bouwen.

ed Bott

Microsoft: Windows 10 geactiveerd op meer dan 200 miljoen apparaten; Microsoft’s nieuwste Windows 10-apparaat: Het is de $ 200 5-inch Lumia 650, zes maanden met de Surface Pro 4: Patches, lappability, en de levensduur van de batterij zijn belangrijke

Er is altijd iets wat je zou willen veranderen in een apparaat, of het nu een groter scherm of een andere haven. Nu Finse startup Eve Tech geeft gebruikers de mogelijkheid om de vormgeving van het apparaat van hun keuze door crowdsourcing de ontwikkeling van haar nieuwe Windows 10 tablet-laptop hybride.

Eve-Tech opende haar 2-in-1 tablet project, codenaam Piramide Flipper, te verdringen controle in het begin van 2016 en heeft nu 1.000 geregistreerde leden op haar community platform.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Het proces is eenvoudig: de leden te bespreken ontwerp, specificaties en functies die zij graag zouden zien in de piramide Flipper. Eve-Tech beoordelingen component opties op basis van de discussie, legt deze voor aan een stemming, en stukken samen het eindproduct.

We hebben echt Crowdsourced elke spec. Ongeveer 100 mensen van verschillende achtergronden deelgenomen aan [elke discussie], “Konstantinos Karatsevidis, CEO van Eve-Tech, vertelt de website.” Nu zijn we het polijsten van de laatste dingen en vragen als waar de havens moet worden geplaatst.

Dus wat doet de gemeenschap willen? De adviserende specs zijn vastgelegd in april genageld en ze bestaan ​​uit een 12-inch tot 12,5-inch LCD-scherm, 8 GB RAM-geheugen, Intel’s Core M processor, 10 uur levensduur van de batterij, en twee opties voor opslag: 128GB en 256GB. Eve-Tech merkt er kan nog kleine wijzigingen in het eindproduct.

Eve Tech vorige apparaat, een Windows 8-tablet aangedreven genaamd Eve T1, de basis gelegd voor deze grotere, meer ambitieuze project.

Ook de definitieve ontwerp en de afmetingen zijn nog niet bekendgemaakt, maar de gemeenschap zal uiteindelijk om te stemmen op het ontwerp concepten. Wel is bekend dat er een lees- kickstand en afneembare toetsenbord vergelijkbaar met Microsoft’s Surface Pro zijn.

De gemeenschap heeft ook bedacht een aantal verrassingen. Het meest opvallend is, Karatsevidis zegt dat er overweldigende steun voor een stylus. Maar hij heeft nog geen grote moeilijkheden in het ontwerpproces zelf te vinden.

“We dachten dat de grootste uitdaging zou het crowdsourcing zijn. We dachten dat er zou zijn veel problemen het beheer van het platform, gevechten in de gemeenschap, dat soort dingen. Maar het is zo veel makkelijker dan we hadden verwacht. Mensen hebben zeer gepassioneerd over zijn het. de grootste uitdaging is eigenlijk het verfijnen van de [product] gegevens “, zegt hij.

Karatsevidis van mening dat haar user-centric benadering en “concurrerende prijs” zal Pyramid Flipper beroep op dezelfde markt te helpen als 2-in-1-laptops van oa Microsoft, Lenovo en Dell. Terwijl het prijskaartje is nog in wraps, wordt verwacht te zijn dan $ 1000 ($ 1,120).

Zes maanden geleden, heb ik besloten om mijn desktop PC vervangen door een Surface Pro 4 en een Surface Dock.

Waar Eve-Tech is de kosten te verlagen, en als de beschikbaarheid resultaat, is in de detailhandel, omdat dit de tablet alleen direct zal verkopen. De startup heeft ervaring hier. Het maakte een vorige apparaat, een Windows 8-tablet aangedreven genaamd Eve T1, in 2014 en verkocht 5.000 eenheden in de paar maanden beschikbaar was. Karatsevidis zegt Eve T1 bereikt zijn doel van het testen van de wateren in de voorbereiding op dit groter project.

Bijgevolg Eve-Tech is verschoven versnellingen met piramide Flipper en heeft nu 24 mensen die werkzaam zijn op het, met name de voormalige art director van OnePlus. Afgezien van enkele kleine geldstroom, Eve-Tech is ook grotendeels in eigen beheer en zegt dat het van plan is om op die manier te blijven.

De aantrekkingskracht van deze user-centric benadering zal worden getest in de zomer. Eve-Tech is van plan om Pyramid Flipper open te stellen voor pre-orders via een crowdfunding campagne in eind juli of augustus en de eerste apparaten ten laatste binnen twee weken van de campagne einde. Het doel is om 50.000 eenheden te verkopen in het eerste jaar en ga dan terug naar de gemeenschap voor nieuwe instructies

De gemeenschap zal beslissen wat de volgende product zal worden en zij zullen ook de ontwikkeling van het met ons “, zegt Karatsevidis.” Op dit moment is de favoriet is een telefoon.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

Windows 10 apparaten

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen