Binnenkort een onderstation in uw buurt: eerste speciaal gebouwde smart grid tech Cisco’s

Invulling van de CEO april belofte agressiever over de smart grid gelegenheid 20000000000 $ te krijgen, Cisco is van plan om zijn eerste twee speciaal gebouwde smart grid producten vrij.

Sanket Amberkar, senior director van Smart Grid-strategie voor Cisco, zei de Cisco Connected Grid Router 2010 (CGR 2010) en de Cisco Connected Grid Switch 2520 (CGS 2520) zijn gericht op onderstations, waar de nutsbedrijven zijn het toevoegen van mogelijkheden om nieuwe betrouwbaarheid tegemoet te komen, veiligheid en dataverkeer behoeften in verband met smart grid implementaties.

Een van de grootste uitdagingen die nutsbedrijven zal worden geconfronteerd, stelt hij, zal de enorme hoeveelheid data worden gegenereerd door slimme meters, die het verkeer prioritering zal vereisen. De nieuwe producten zijn ontworpen met de vijandige omgevingsomstandigheden (temperatuur, vochtigheid etc.) van onderstations in gedachten, zegt Amberkar. De uitdaging die veel nutsbedrijven geconfronteerd is dat de bestaande apparatuur is toegevoegd in een lukrake manier, Cisco stelt dat ze beginnen met een architectonische benadering die onderstation netwerkapparatuur beschouwt als onderdeel van hun bredere netwerkinfrastructuur.

De Cisco CGR 2010, als gevolg van in juli 2010, bouwt voort op de technologie die inherent zijn aan Cisco Integrated Services Routers. De serie voldoet aan IEC 61850-3 en IEEE1613 normen en hebben ook zekerheid dat voldoet aan de richtlijnen NERC. De Cisco CGS 2520, gepland voor augustus release, bouwt voort op de Catalyst 2000 en 3000-serie switching-technologie. Het bevat ook de IEC 61850-3 en IEEE1613 normen. Beide nieuwe regels bieden doordringende beveiligingsfuncties, dat is een grote boodschap in Cisco’s spelen om marktaandeel claimen in deze markt.

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

De onderstaande video is voorzien van Cisco’s Smart Grid General Manager Laura Ibsen, die een overzicht van de strategische visie van het bedrijf voor de “aangesloten grid”

kijken naar? v = F3zCxOu-WN4

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport